Tarify O2 NEON a O2 [:kůl:] v březnu s 30% slevou

Neopakovatelnou příležitost mají nyní všichni, kteří se rozhodnou přejít k O2 a pořídí si neomezené tarify O2 NEON nebo tarif pro mladé O2 [:kůl:]. Mohou totiž využít zvláštní akce a získat 30% slevu na měsíční paušál.

Neopakovatelnou příležitost mají nyní všichni, kteří se rozhodnou přejít k O2 a pořídí si neomezené tarify O2 NEON nebo tarif pro mladé O2 [:kůl:]. Mohou totiž využít zvláštní akce a získat 30% slevu na měsíční paušál po celou dobu sjednaného časového závazku, tedy na celé 2 nebo 3 roky. Nabídka je časově omezena a zákazníci ji budou moci využít pouze prvních 14 dní v měsíci březnu.

Tarify O2 NEON a O2 [:kůl:] v březnu s 30% slevou

"Podobnou krátkodobou akci jsme poprvé představili vloni a setkala se s velikým ohlasem. Rozhodli jsme se jí tedy zopakovat a nabídnout dalším zákazníkům možnost volat nebo posílat zprávy za skutečně mimořádné ceny. I během této akce budou mít naši noví zákazníci možnost využít dvouměsíční zkušební doby, během které se mohou přesvědčit, zda jim koncept tarifů s neomezeným voláním vyhovuje. Sami se pak mohou rozhodnout, zda si svůj nový tarif ponechají, nebo zcela bez postihu jeho užívání ukončí," říká Jan Karas, ředitel pro segmentový marketing společnosti Telefónica O2.

Zákazníci, kteří přejdou od jiných operátorů a objednají si v období od 1. do 14. března 2009 mobilní tarif O2 [:kůl:] či O2 NEON (nebo O2 NEON Basic s dotovaným telefonem) ve variantách SMS, S, M, L a XXL, získají po dobu 2 let 30% slevu z běžné měsíční ceny vybraného tarifu. Zákazníci, kteří se rozhodnou pro tarif O2 NEON XL, mohou až do konce března získat ještě více a svůj měsíční paušál snížit dokonce na polovinu. V případě využití nabídky s tarify O2 NEON a dotovaným telefonem, kdy je smlouva uzavřena na dobu 36 měsíců, se cenové zvýhodnění vztahuje na celou tuto dobu.

Tarify O2 NEON a O2 [:kůl:] v březnu s 30% slevou
* O2 NEON XL lze nyní pořídit ve zvláštní akci s 50% slevou.

Neomezené tarify O2 v České republice využívá už téměř 400 tisíc zákazníků. Tarify O2 NEON jsou nabízeny v celkem šesti variantách. Nejvyšší tarif nabízí za jednu měsíční paušální částku volání na všechna mobilní čísla a pevné linky v ČR bez omezení. Ke každému z tarifů dostanou zákazníci kromě tarifní výhody také volné jednotky, které mohou s ohledem na vybraný tarif uplatnit na volání či posílání SMS kdykoliv do sítí podle svého výběru.

Tarif O2 [:kůl:] je určen všem mladým zákazníkům do 26 let. Jeho hlavní výhodou je neomezené posílání SMS do mobilní sítě O2 zdarma, a to po celou dobu užívání tarifu. Kromě toho nabízí v rámci měsíčního paušálu také možnost provolat každý měsíc bezplatně 60 minut do všech sítí, s možností převodu nevyčerpaných minut do dalšího měsíce.

Více informací na www.o2neon.cz.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze