Volný by rád na pole mobilního trhu, kritizuje ČTÚ

Společnost Volný se v budoucnu zaměří především na poskytování služeb prostřednictvím vlastních sítí skupiny Dial Telecom. V současné době připravuje nové produktové portfolio.

Volný by rád na pole mobilního trhu, kritizuje ČTÚ

Volný nyní disponuje přístupem k národní i mezinárodní infrastruktuře skupiny Dial Telecom, kterou využívá především pro zkvalitnění stávajících služeb. Individuální přístup k firemním zákazníkům rovněž hodlá podpořit novým produktovým portfoliem a značkou Volný business. V rezidentním segmentu bude společnost nadále komunikovat pod stávající značkou Volný, jež se primárně zaměří na služby poskytované prostřednictvím sítě založené na zpřístupnění místní smyčky (LLU).

"Jsme přesvědčeni, že nejvhodnější dlouhodobou strategií pro Volný je poskytování služeb na vlastní síti, kde máme plně pod kontrolou náklady, kvalitu a přidanou hodnotu služby. V případě, že budeme schopni nabízet zákazníkům stejnou přidanou hodnotu i přeprodejem služeb poskytovaných na cizích sítích, budeme o této variantě uvažovat,“ říká Aleš Zeman, předseda představenstva společnosti Volný.

Volný by rád na pole mobilního trhu, kritizuje ČTÚ

Volný se nyní soustředí na zefektivnění provozu a analýzu existujícího produktového portfolia. U firemních zákazníků bude ještě více zdůrazněn individuální přístup, zatímco v případě rezidentních zákazníků bude další poskytování služeb zásadně ovlivněno dalšími kroky regulátora. "Stejně jako to učinili mobilní operátoři, i my bychom rádi nabídli našim zákazníkům kombinaci fixních a mobilních služeb. Nicméně v této oblasti dosud narážíme na nerovnou regulaci až diskriminaci, kdy mobilní operátoři mohou volně působit na fixním telekomunikačním trhu, zatímco fixní operátoři na mobilním nemohou,“ dodává Aleš Zeman

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze