Portfolio mobilů od Vodafone pro rok 2009

Operátor Vodafone se rozhodl hned z kraje roku 2009 rozšířit stávající portfolio o sedm nových telefonů a dvě přebarvené verze, které se již nachází v nabídce operátora. Ceny prozatím nejsou známy, budou však jako vždy nejnižší možné na trhu.

Portfolio mobilů od Vodafone pro rok 2009

Vodafone si nechává vyrábět telefony se svým jménem od dvojice renomovaných výrobců telefonů - Sagemu a ZTE. Nejnovější modely tak zřejmě budou mít na svědomí opět tyto výrobci. Nutno podotknout, že se Vodafonu tento krok velmi vyplácí. Především díky nejnižším cenám se totiž v minulém roce mezi deset nejprodávanějších telefonů u českého Vodafonu dostaly hned dva typy mobilů právě značky Vodafone - modely 225 a 226.

Vodafone 835: podpora 3G a GPS navigace

Vodafone 835 je nejvybavenějším zástupcem nových přírůstků. Přináší 2,4" displej, podporu 3G, 2 Mpx fotoaparát, GPS navigaci s navigačním softwarem Vodafone Find & Go a Google Maps, MMS, Bluetooth, FM rádio a slot pro paměťové karty. Telefon se začne prodávat v Evropě na jaře a bude k dispozici pouze pro tarifní zákazníky.


Vodafone 835 - oficiální fotografie

Vodafone 735 a 736: dvojčata lišící se konstrukcí

Modely 735 a 736 se od sebe liší pouze konstrukcí a barevným provedením. Vodafone 735 je telefon klasické konstrukce a bude k dispozici v černé barvě. Vodafone 736 je pak vysouvací a zakoupit jej bude možné v růžovém, bílém a stříbrném provedení.


Vodafone 735 - oficiální fotografie

Výbava je u obou novinek shodná. Nabízí 2" displej, 2 Mpx fotoaparát, podporu 3G, FM rádio, Bluetooth, aplikaci Google Maps a slot pro paměťové karty. Na trhu se objeví na jaře a budou pouze k předplaceným sadám.


Vodafone 736 - oficiální fotografie

Vodafone 235 a 236

Vodafone 235 je novinka klasické konstrukce, přináší 1,5" displej, FM rádio, budík a vibrační vyzvánění. Podpora 3G a fotoaparát chybí. Telefon se začne prodávat na jaře v černém provedení. Určen je pro rozvojové trhy.


Vodafone 235 - oficiální fotografie

Vyšší verze nese označení 236 a navíc nabídne zabudovanou svítilnu. Dostupnost tohoto modelu prozatím není známa.


Vodafone 236 - oficiální fotografie

Vodafone 135 a 136

Vodafone 135 vypadá velmi stylově. Jde však o low-end, která nabídne jen to nejzákladnější. Displej je monochromatický a zobrazí až dva řádky. Telefon se na trhu objeví v létě a je určen pro rozvojové trhy.


Vodafone 135 - oficiální fotografie

Vodafone 136 je vyšší verze telefonu, která se liší pouze designem a zabudovanou svítilnou.


Vodafone 136 - oficiální fotografie

Vodafone 527 a 533 Catwalk Collection

Modely 527 a 533, které se mimochodem již prodávají, operátor představil v nové kolekci s názvem Catwalk Collection. U obou telefonů nastala změna pouze v jejich barevném provedení.


Vodafone 527 Catwalk Collection - oficiální fotografie

Vodafone 527 se nově objeví v bílé, fialové, žluté, modré a růžové barvě. Vodafone 533 pak bude k dispozici v růžovém, zlatém, fialovém, modrém a bílém barevném provedení. Telefony v kolekci Catwalk Collection se začnou prodávat v březnu.


Vodafone 533 Catwalk Collection - oficiální fotografie
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze