Podívejte se, jak fotí první 8 Mpx Nokia N86 8MP

3

Zahraniční server Mobile Review přinesl zkušební fotografie pořízené první 8 Mpx Nokií N86 8MP. Na snímcích je patrné především slévání barev a přepálení bílé. Je to však dáno tím, že jde zatím o jednu z prvních verzí firmware.

Zahraniční server Mobile Review přinesl zkušební fotografie pořízené první 8 Mpx Nokií N86 8MP. Na snímcích je patrné především slévání barev a přepálení bílé. Je to však dáno tím, že jde zatím o jednu z prvních verzí firmware, která bude do začátku prodeje ještě značně vylepšena, a kvalita fotografií se tak o mnoho zlepší.


Nokia N86 8MP - oficiální fotografie

Nokia N86 8MP je nástupce modelu N85, ze kterého vychází nejen designově. Přináší 2,6" OLED displej, 8 GB flash disk, GPS navigaci se softwarem Nokia Mapy 3.0 a zabudovaným kompasem, dále 8 Mpx fotoaparát s autofocusem a krytkou objektivu, podporu HSDPA či Wi-Fi. Operačním systémem je Symbian S60 3rd Edition s Feature Packem 2.

Zkušební fotografie

Diskuze ke článku
BLA
pěkně fotí!! akorát design fuj
eXtrem
ach jaj... ten malickovy prtavy snimac. Staci pozriet tie stromy a travu, proste no comment.....
slick
EXIF píše, že sa jedná o mobil Nokia N85 a nie N86, ale podľa mňa to je celé podvrh (minimálne tá stredná snímka určite)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze