Neposlušný dotykový displej u nových Samsungů (video)

4

Server Gizmodo přinesl video, na kterém jsou sestříhané momenty s novými Samsungy v akci, jak jejich dotykový displej jakoby nechtěl poslechnout cizí novináře. Zajímavé je, že se nejčastěji s tímto problémem potýkal Samsung Omnia HD.

Zahraniční server Gizmodo přinesl zajímavé video, na kterém jsou sestříhané momenty s novými Samsungy v akci, jak jejich dotykový displej jakoby nechtěl poslechnout cizí novináře. Zajímavé je, že se nejčastěji s tímto problémem potýkal nejvybavenější Samsung Omnia HD. Na ochranu výrobce však musíme také zmínit, že se tyto telefony začnou prodávat až v květnu a červnu, tudíž rozhodně šlo o jedny z prvních prototypů. U prodejních kusů bude jisto jistě vše napraveno.

Diskuze ke článku
adam
tím bych se nemohl být tak jistej, ale mobil za 17 000kč by to neměl dělat-
Aaron
S tím souhlasím. U telefonů za tyhle peníze doufejme, že je Samsung ještě vylepší a odstraní chyby než půjdou do oficiální distribuce. Protože s tím co jsem viděl na videu by mi asi vytekly nervy po 5 minutách.
JohnyAsbest
proč si myslím, že LG Viewty + Samsung Memoir + SonyEricsson Idou ´= až nápadně podobné !?
Karlos
Například nové televize které mají senzorové klávesy,které po pár dnech samy vypoví službu a bez zásahu technika se to neobejde.Hold Korejci.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze