Nokia dnes představila čtyři nové telefony

4

Nokia dnes na kongresu MWC v Barceloně představila zatím čtyři nové modely - 6720 classic, 6710 Navigator, E55 a E75.

První telefon Nokia Navigator se objevil před dvěma lety a od té doby společnost Nokia stále zlepšuje a aktualizuje své navigační služby. Nyní Nokia představuje nejnovější model z této řady: Nokia 6710 Navigator.

preview Nokia 6710 Navigator


Nokia 6710 Navigator - oficiální fotografie

Další představenou novinkou je Nokia 6720 Classic, navazující na tradice Nokia telefonů klasické konstrukce, jež vynikají ve všech oblastech.

preview Nokia 6720 Classic


Nokia 6720 Classic - oficiální fotografie

Společnost Nokia dnes představila také dva nové přírůstky do řady Eseries, přístroje Nokia E75 a Nokia E55, které vynikají nejvyspělejším e-mailovým řešením. S integrovanou funkcí Nokia Messaging se snadno dostanete ke světově i lokálně nejznámějším freemailům, stejně tak můžete mít přístup i k více než 90% světových firemních schránek, a to prostřednictvím služeb Mail for Exchange a IBM Lotus Notes Traveler. Nokia E75 a Nokia E55 tak nastavují nová měřítka pro vysokou výkonnost mobilních přístrojů.

preview Nokia E55


Nokie E55 - oficiální fotografie

preview Nokia E75


Nokie E75 - oficiální fotografie
Diskuze ke článku
JohnyAsbest
Obávám se, že toto je nejhorší co kdy Nokia představila na MWC ! Neschopnost reagovat na trh ??? I ten podělanej SE má už 12 mega IDOU s walkmanem a navíc touch. Sice je vzhledově hodně až nápadně podobný na LG 990 Viewty, ale je.... Zato Nokia zklamala tisice svých příznivců - stačí si projít , co psali lidi na to představení dnes v Barceloně.......ach jo.
Luboš Srb
Luboš Srb
Dobrý den, zatím nevidím důvod smutnit. Kongres ještě neskončil a podle mě "to lepší" na nás ještě čeká.
JohnyAsbest
Také doufám, našel jsem jeden zajímavý odkaz na Nokii N86 8 mpx.:
http://forum2.mobile-review.com/showthread.php?t=69892&page=233
Luboš Srb
Luboš Srb
Dobrý den, o této připravované Nokii jsme již věděli, avšak děkujeme za upozornění. Více si můžete přečíst v tomto článku.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze