T-Mobile: čtyři nové notebooky za zvýhodněnou cenu

T-Mobile má pro všechny zájemce o nový počítač a internetové připojení mimořádnou nabídku. U vybraných prodejců lze nyní pořídit notebook včetně modemu již od 999 Kč. Za tuto cenu získají zákazníci prvotřídní PC i vhodné datové zařízení.

T-Mobile má pro všechny zájemce o nový počítač a internetové připojení mimořádnou nabídku. U vybraných prodejců lze nyní pořídit notebook nebo mininotebook včetně modemu již od 999 korun. Za tuto cenu získají zákazníci nejen prvotřídní počítače značek Acer či Asus, ale i vhodné datové zařízení. Tato nabídka je dostupná u distribuční firmy AT Computers v síti obchodů Comfor a u vybraných prodejců distributora Tech Data Distribution.

T-Mobile: čtyři nové notebooky za zvýhodněnou cenu

„Pokud si člověk kupuje počítač, je velmi pravděpodobné, že si bude chtít pořídit i internetové připojení. Rádi bychom proto každému, kdo zavítá k prodejcům výpočetní techniky, na jednom místě nabídli nejen notebook za velmi atraktivní cenu, ale i vše potřebné pro přístup na internet,“ vysvětluje Pavel Dolejš, ředitel prodeje nehlasových služeb a služeb s přidanou hodnotou T-Mobile.

Vybírat mohou zájemci celkem ze čtyř počítačů Acer a Asus – k dispozici jsou dva notebooky a dva mininotebooky. Pokud zákazník uzavře smlouvu na dva roky k tarifu Internet Premium, získá za zvýhodněnou cenu nejen nový přenosný počítač, ale v ceně je i 4G USB modem nebo modem Huawei E160 (EDGE). Mininotebooky je možné pořídit od 999 Kč, notebook pak od 4 499 Kč.

„Rozšiřujeme tak nejen naši nabídku notebooků, ale zároveň tak zvýšíme počet prodejních míst, kde si lidé mohou pořídit služby T-Mobile,“ dodává Jan Roule, ředitel Partnership a Wholesale společnosti T-Mobile.

Tato nabídka bude dostupná pouze u vybraných prodejců výpočetní techniky, nikoliv ve Značkových prodejnách T-Mobile. Seznam prodejců, viz přiložený soubor.

T-Mobile: čtyři nové notebooky za zvýhodněnou cenu
Poznámka: všechny ceny včetně DPH. Nabídka platí s tarifem Internet Premium při uzavření smlouvy na 2 roky při minimální měsíční útratě ve výši měsíčního paušálu tarifu po dobu 24 měsíců, a to do vyprodání zásob. Nabídku nelze kombinovat s jinou datovou nabídkou.

Cena za notebook plus datové zařízení je konečná. Zákazník při uzavření smlouvy složí zálohu, která mu bude po třech měsících automaticky vrácena na běžný účet.

Jedná se o následující přístroje: notebook Acer Aspire One A150, mininotebook Acer AS5735Z-342G32MN, notebook Asus X58L-AP015C a mininotebook ASUS Eee. Jejich technické údaje naleznete zde.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze