U:fon slaví. Jeho síť využívá už sto tisíc zákazníků

Stotisícího zákazníka získala dnes ráno společnost MobilKom provozující mobilní síť U:fon, čímž překročila další velký milník ve své historii. Tohoto výsledku dosáhl U:fon za rok a půl po vstupu na český trh.

U:fon slaví. Jeho síť využívá už sto tisíc zákazníků

Každým dnem nyní přibývají stovky dalších zákazníků užívajících jak hlasových, tak datových služeb. S pokrytím populace přes 84% se tak z U:fona stal etablovaný hráč na českém telekomunikačním trhu. „Hlavním důvodem, proč jsem se rozhodl pro U:fonovy služby, byla bezkonkurenční cenová nabídka,“ řekl překvapený stotisící zákazník U:fona Filip Vaněk ze společnosti Pragoperun a dodal: „V zaměstnání se zabývám značením pracovních oděvů a jsem pracovně často i několik hodin na telefonu s našimi IT specialisty. Díky U:fonovi si teď budeme volat mezi sebou zdarma.“ Pro jubilejního zákazníka si personál značkové prodejny U:fon Centrum Černý Most připravil jako dárek další mobilní telefon do rodiny.

„Pro všechny z nás v U:fonovi byl rok 2008 velice vzrušující. Pokračujeme v rapidním růstu, rozšiřujeme portfolio služeb, budujeme síť, přinášíme zákazníkům stále lepší hodnotu a zároveň neustále zlepšujeme kvalitu poskytovaných služeb,“ říká Lukáš Antoš, marketingový ředitel U:fona, a dodává: „Stotisící zákazník je velikým přelomem pro všechny z nás a z U:fona se tím stal významný hráč na trhu. Pro nás je to ale pouze začátek; denně aktivujeme stovky nových účtů pro zákazníky, kteří oceňují hodnotu námi poskytovaných služeb. Je samozřejmě na místě, abychom všem zákazníkům, kteří s námi s důvěrou šli v našich prvních krocích, poděkovali za důvěru.“

U:fon slaví. Jeho síť využívá už sto tisíc zákazníků

Počet zákazníků U:fona a podíl jednotlivých služeb

  • Celkem k 29. lednu: 100 000 zákazníků
  • Hlasové služby: 65 000 zákazníků
  • Mobilní datové služby: 35 000 zákazníků

„Ačkoliv náš segment pevných linek a mobilního internetu neustále roste, prodeje mobilních hlasových služeb od čtvrtého kvartálu minulého roku rapidně akcelerují. Díky balíčkovým slevám či speciální edici 2v1 tarifu Za 300 je výhoda volání a SMS v síti zdarma jasným a srozumitelným řešením pro zákazníky. Okamžitě pochopili, kolik mohou s voláním a SMS v síti zdarma ušetřit. Společně s výhodnou cenou za volání do ostatních sítí za 3,90 Kč vč. DPH se tarif Za 300 stal nejprodávanějším mobilním tarifem U:fona,“ vysvětluje dynamiku růstu počtu zákazníků Lukáš Antoš.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze