Nokia dnes představila 3 nové telefony řady Classic

1

Nokia dnes představila tři nové mobilní telefony, modely Nokia 6700 classic, Nokia 6303 classic a Nokia 2700 classic, které staví na zavedeném receptu, s jímž už v minulosti výrobce zabodoval.

Nové trio kombinuje funkčnost a nároky uživatelů, které jsou v dnešní hektické době nezbytné. Jejich dalším plusem je design a prémiové materiály, díky kterým telefony vypadají nejen krásně, ale jsou také kvalitně zpracovány a zároveň patří k cenově nejvýhodnějším nabídkám na trhu.

Nokia 6700 classic

V čele této nové řady stojí Nokia 6700 classic, která je nástupcem jednoho z nejúspěšnějších modelů značky Nokia, modelu 6300. “Jakmile se Nokia 6300 začala v roce 2006 prodávat, nasadila vysokou laťku v oblasti designu a použitých materiálů. Následně tento model dosáhl ve své kategorii telefonů střední třídy všech prodejních rekordů. Nokia 6700 classic nastavuje laťku ještě výš, jelikož je to telefon klasické konstrukce s krásným štíhlým designem a dokonale vyváženou praktičností,” řekl Soren Petersen, Senior Vice President společnosti Nokia. Novinka těží ze stejného DNA jako předchozí model a věříme, že to bude jeden z nejprodávanějších přístrojů v letošním roce.

Přečtěte si preview Nokia 6700 classic


Nokia 6700 Classic

Nokia 6700 classic představuje kombinaci hladkého povrchu, kvalitních materiálů a precizně zpracovaných dílů, včetně celokovové klávesnice, která jen dokresluje jedinečné zpracování. Nokia 6700 prošla oproti svému předchůdci inovacemi a zlepšeními ve všech oblastech. Přichází tak s 5 Mpx fotoaparátem, A-GPS navigací s aplikací Nokia Mapy a s vysokorychlostním připojením k internetu s možností sdílení obrázků a videí, které je nyní rychlejší a jednodušší než kdy jindy. S odhadovanou maloobchodní cenou 235 eur bez daní a dotací je Nokia 6700 classic přesně adresována majitelům původního modelu Nokia 6300.

Nokia 6303 classic

Nokia 6303 classic, jejíž odhadovaná maloobchodní cena se bude pohybovat okolo 135 eur bez daní a dotací, je ideální volbou pro uživatele, kterým plně vyhovují funkce stávajícího modelu Nokia 6300. Ve výbavě nechybí 3,2 Mpx fotoaparát, displej s úhlopříčkou 2,2 palce ani předehrané Nokia Mapy. Nokia 6303 classic tak spojuje bohatou nabídku funkcí s výbornou výdrží baterie. Navíc lze k telefonu připojit jakékoliv hudební příslušenství pomocí standardního 3,5 mm audio konektoru a rázem máte plnohodnotný hudební přehrávač, do kterého si můžete nahrát tisíce oblíbených skladeb.

Přečtěte si preview Nokia 6303 classic


Nokia 6303 Classic

Nokia 2700 classic

Třetí a poslední představenou novinkou je klasicky konstruovaná Nokia 2700 classic, jejíž odhadovaná cena je 65 eur bez daní daní a dotací. Jde o jeden z nejlevnějších telefonů Nokia, který však nepostrádá ty nejdůležitější funkce. Nabízí paměť o velikosti až 2 GB, rozšiřitelnou pomocí paměťových karet, telefon má také hudební přehrávač a 2 Mpx fotoaparát, čímž je novinka plně vybavena pro fotografování a přehrávání hudby.

Přečtěte si preview Nokia 2700 classic


Nokia 2700 Classic

Všechny tři nové mobilní telefony se začnou prodávat v průběhu druhého čtvrtletí tohoto roku.

Diskuze ke článku
JohnyAsbest
vypadají dobře, je dobře, že si Nokia vzala za mustr N78 . Jen je otázka co předvede za dva týdny v Barceloně. Zbývá už jen nějaký další N, E, anebo další nové touch?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze