Nokia Mapy: týdenní licence nyní pro každého zdarma

1

Nyní si může opravdu každý naplno vyzkoušet navigaci Nokia Mapy. Finský výrobce totiž začal na svých stránkách nabízet týdenní licenci zdarma. Stačí vyplnit pouze jednoduchý formulář - předvolbu a vaše telefonní číslo.

Nyní si může opravdu každý naplno vyzkoušet navigaci Nokia Mapy. Finský výrobce totiž začal na svých stránkách nabízet týdenní licenci pro každého zdarma. Stačí vyplnit pouze jednoduchý formulář, který se skládá z výběru státní předvolby a vašeho telefonního čísla. Po odeslání údaje vám vzápětí přijde SMS zpráva s aktivačním kódem, který jen stačí zadat v aplikaci Nokia Mapy. Licence je platná po dobu 7 dnů.

Týdenní licenci na navigaci Nokia Mapy zdarma získáte zde.


Formulář, ve kterém stačí vyplnit telefonní číslo
Diskuze ke článku
Shelby
ale platit každý rok několik tisíc za licenci na navigaci s Nokia Map 2.0 si může dovolit málokdo... Mám novou Nokii E s integrovanou navigací. Zpočátku velké nadšení, ale zachytávání potřebných satelitů je někdy hodně zdlouhavé a to i na volném prostranství. Skoro mi připadá, že při zhoršeném počasí můžete na GPS ve svém mobilu prostě zapomenout, nedá se prostě nahodit.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze