Odpočítávání do zahájení prodeje Nokie 5800 Tube v ČR

2

Na oficiálním webu českého zastoupení Nokie se objevilo odpočítávání do zahájení dotykové Nokie 5800 XpressMusic alá Tube. Jak odpočítávadlo prozrazuje, na český trh by měla novinka dorazit v pondělí 16. února 2009 v odpoledních hodinách.

Na oficiálním webu českého zastoupení Nokie (http://www.nokia.cz) se objevilo odpočítávání do zahájení prodeje dotykové Nokie 5800 XpressMusic alá Tube v České republice. Jak odpočítávadlo prozrazuje, na český trh by měla novinka dorazit v pondělí 16. února 2009 v odpoledních hodinách.

Nokia 5800 XpressMusic, známá také pod kódovým označením Tube, je multimediální telefon s novým operačním systémem Symbian S60 5th Edition. Novinka disponuje 3,2" dotykovým displejem, GPS navigací, Wi-Fi a celkově slibuje obrovskou dávku zábavy.

TIP: preview Nokia 5800 XpressMusic


Odpočítávání do zahájení prodeje Nokie 5800 Tube v ČR
Diskuze ke článku
Apple go
Ona nokia bude asi apple, uz vidim ty fronty !!!!!
Jdi stou Nokii Se vycpat
KApr
No tak na tuhle nokii uz cekam od prvni zminky a peclive si setrim penizky tak toho 16. hned ve 16:00 du koupit klidne si i vystojim nakou tu frontu jestli bude. Inak si myslim ze iphon je jen takova hracicka jako hracka dobry ale jako multimedialni pristoj nic moc... dela to spis lidem image. A kdo se v mobilech trochu vyzna tak vi co je iphon zac proste hracka se kterou se pekne prohlizej fotky a dobre se ovlada ale to asi vse.. ale jedine iphone nezapreme a to je to ze byl 1. a rozjel vlnu dotykacu

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze