Sony Ericsson Xmini je více než obyčejný Walkman

3

Sony Ericsson uvádí v Japonsku na trh spolu s operátorem KDDI velice zajímavý telefon nazvaný Xmini, který spadá do hudební kolekce Walkman. Předem musíme zklamat případné zájemce, protože Evropu tento hudebník nenavštíví.

I když je tedy jasné, že se jej na trhu nedočkáme, je dobré si o něm něco málo povědět. Sony Ericsson Xmini má rozměry 75 x 44 x 18 mm, hmotnost 75 gramů a je určen pro sítě CDMA. Standardní rozlišení displeje QVGA s úhlopříčkou 1,8" je v Japonsku spíše potupou, naopak vnitřní paměť 4GB uživatelé určitě uvítají. Telefon nepostrádá oblíbený přehrávač Walkman s funkcí Clear Bass, která zaručuje výjimečný hudební prožitek. V zasunutém stavu se s telefonu stává dotyková plocha, na níž se objeví tlačítka přehrávače. Hudbu si vychutnáte nepřetržitě až 23 hodin.

zdroj: blog.se-nse.net

Diskuze ke článku
aorta
Tak mě osobně mobil moc neoslovil... Jen taková poznámka - asi tam mělo být Clear Bass (Audio) - a ne typ písma... Ale mohu se mýlit :-)
Aaron
Mě teda ten design taky zrovna neoslovil, i kdyz jine SE se mi celkem líbí. Jen bych měl takový zvídavý dotaz, když funguje v síti CDMA, šlapal by u nás v síti Ufon? Ten používá tu samou síť, ne?
Kirby
Aaron: ale na jiné frekvenci

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze