Virtuální koulovačka na vánočním webu O2

Unikátní on-line hru přináší nový vánoční web O2. Kromě možnosti toulat se tajuplným světem plným skrytých i představených přání mají akčnější uživatelé příležitost zkoulovat své kolegy on-line a ještě u toho vyhrát atraktivní ceny.

Unikátní on-line hru přináší nový vánoční web O2. Kromě možnosti toulat se tajuplným světem plným skrytých i představených přání mají akčnější uživatelé příležitost zkoulovat své kolegy či přátele on-line a ještě u toho vyhrát atraktivní ceny.

Virtuální koulovačka na vánočním webu O2

Nový web prani.o2vanoce.cz/ je postaven myšlence plnění vánočních přání. Propracovaná grafika, podmanivý zvukový doprovod a spousta interaktivních prvků a skrytých hříček potěší fantazii každého uživatele. Navíc se web stále mění, hříčky přibývají, a tak prostředí zůstává stále živé a proměnlivé.

Zcela ojedinělou je hra virtuální koulovaná, která přinese sníh všem nedočkavcům on-line již v druhé půli listopadu. Kromě toho nabídne hráčům možnost vytvářet si bojovníky s vlastní fotografií a zkoulovat on-line své známé, kolegy nebo přátele. Samozřejmostí je i chat v reálném čase, ve kterém se soupeři mohou dohodnout na souboji nebo si rovnou vynadat. Nejlepší hráči budou na konci každého týdne odměněni iPodem Shuffle a celkově nejlepší hráči získají některou z atraktivních cen jako jePlaystation 3, Xbox 360, Nintendo Wii, iPhone 16 GB, Mini notebook Asus EEE PC901 nebo Playstation Portable. Více informací na http://koulovana.o2vanoce.cz/.

Uživatelé, kteří se raději než bitkám ve sněhu oddávají vánočnímu snění, mohou procházet mezi jednotlivými virtuálními prostředími, objevovat utajená zákoutí a skryté příkazy nebo si zahrát některou z jednoduchých miniher. Stránka nabízí i různé módy, které přinášejí více pobavení. Například mód Molekuly vtáhne jednoduchou, ale vysoce návykovou hrou. Vánoční stránka O2, na které spolupracovaly agentury2FRESH a Young and Rubicam,je vytvořena pro aktivní a hravé uživatele internetu. O2 ovšem nezapomíná ani na ty, kteří hrát a objevovat nechtějí. Ti mohou všechny informace o vánoční nabídce nalézt na korporátním webu ve standardním formátu: www.o2vanoce.cz.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze