Soutěž pro zákazníky Telefónica O2 o 100 nových vozů BMW

5

Majitelem luxusního vozu značky BMW se nyní může stát každý zákazník O2. Všichni zákazníci mají po dobu sto dní (od 1. listopadu 2008 do 8. února 2009) šanci vyhrát každý den jeden nový vůz BMW řady 1.

Soutěž pro zákazníky Telefónica O2 o 100 nových vozů BMW

" Mít v garáži vlastní BMW, symbol elegance a německé preciznosti, to je přání mnoha mužů a žen. Nemůžeme jej bohužel splnit všem. Díky exkluzivní soutěži však tento sen můžeme proměnit ve skutečnost pro celou stovku zákazníků," říká Jan Karas, ředitel marketingu pro residenční segment společnosti Telefónica O2 Czech Republic a dodává: "K soutěži jsme zřídili speciální webové stránky www.100bmw.cz, na kterých kromě pravidel a dalších podrobností najdou návštěvníci postupně také fotografie z plánované roadshow, v rámci níž bude výhercům předán výherní certifikát k BMW série 1."

" Obě dvě společnosti zastupují technologické leadery. BMW Group v segmentu luxusních vozů a Telefónica O2 na poli telekomunikačních technologií. Proto jsme rádi přijali nabídku společnosti Upstream Czech Republic s.r.o., stát se dodavatelem ceny do soutěže, při které může 100 zákazníků zažít onen pocit radosti z jízdy, který je znám každému našemu klientovi,"dodává Petr Minařík, marketingový ředitel BMW Group Česká republika.

Soutěže se mohou zúčastnit všichni zákazníci starší 18ti let využívající mobilních služeb O2, kteří mají aktivní službu Premium SMS. Výhrou je 100 vozů značky BMW řady 1. Do soutěže o tyto luxusní vozy lze vstoupit jednoduše - stačí zaslat SMS ve tvaru BMW na číslo 9063030. Cena každé odeslané SMS zprávy je 30 Kč vč. DPH. Tak účastník získá své první body. Po registraci pak musí správně zodpovědět otázky zasílané zdarma formou SMS zpráv, a tak nasbírat další body. Automobil vyhrává soutěžící, který bude mít na konci dne nejvyšší počet bodů.

Za každou správnou odpověď získá soutěžící počet bodů odpovídající úrovni, ve které se právě nachází. Otázky jsou rozděleny celkem do dvaceti úrovní. Platí, že čím vyšší úroveň, tím více bodů. Při nesprávné odpovědi nejsou soutěžícímu připsány žádné body a z aktuálně dosažené úrovně je vrácen zpět na úroveň 1 s dosaženým bodovým skóre. Pro setrvání na dosažené úrovni může být použit jeden ze životů, které dostává například při dosažení určité úrovně.

Informace o podmínkách a pravidlech soutěže, výhercích a mnohé další jsou k dispozici na speciální internetové stránce www.100bmw.cz, která je spuštěna od 1. listopadu 2008.

zdroj: TZ O2

Diskuze ke článku
KAREL
JE TO ZLODEJINA NIC JINEHO!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Petr
Mas pravdu Karle jsou to REBELOVE,nepochopim jak jim na to nekdo muze skocit akorad clovek utrati cca 4.500 Kc a potom jim napisou ze maj hodne malo bodu na vyhru BMW..,...Lidi vubec dotoho nechodte!....SMEJDI!!!!!!!!!!!!
Daniel
Na základě reklamy Hrajte o 100 BMW s O2 v TV jsem si nechal založit účet u O2. Založil jsem si účet na paušál, protože jsem chtěl být opravdu zákazník O2. Protože to bylo před vánočními svátky (začátkem listopadu), tak to trvalo 20 dní od doby nákupu do doby samotné aktivace.
Stále se vymlouvali, že jsou vánoční svátky tak to prý trochu trvá. Přitom ve smlouvě mám napsáno, že do pěti pracovních dnů bude číslo již aktivní. A do deseti pracovních dnů bude aktivní, ať se děje cokoliv. Ale až po dvaceti dnech teprve aktivace naskočila a ze strany O2 žádná omluva. Chodil jsem kvůli tomu každý pracovní den cestou z práce na pobočku O2 abych to tam trochu urychlil. Díky tomu mne tam už dost znali. Nepomohla ani cesta do Prahy, protože tam mne stále odkazovali, že to musím řešit na prodejně, na které jsem simkartu zakoupil. Takže po dvaceti dnech jsem přišel na pobočku abych se alespoň zeptal kde byl problém že to tak dlouho trvalo. Nikdo nevěděl a stále se vymlouvali na jakési aktivační oddělení.
Po době kdy se stala simkarta použitelnou a funkční jsem si ještě jednou přečetl podmínky hry Hrajte s O2 o 100 BMW zdali se náhodou něco nezměnilo nebo nebyl upraven nějaký dodatek. Vše bylo ok. Takže jsem si řekl, že pro to auto prostě udělám cokoliv vzhledem k tomu, že nějaké auto potřebuji. Čekal jsem tedy na půlnoc, abych začal hrát. Podle výpovědí několika výherců na 100bmw.cz jsem se rozhodl tedy, že tomu věnuji celý den. Od půlnoci - do půlnoci.
Tak jsem poslal 3 minuty po půlnoci 1.sms. Otázky byly sice občas těžké, ale nebyl problém správnou odpověď na internetu nalézt. Pro jistotu jsem hledal odpověď raději dvakrát abych se ujistil že je odpověď opravdu správná. Naštěstí jsem ani jednou neodpověděl špatně. A najednou… první ZRADA!!
Zablokovali se mi veškeré služby O2 včetně volání z mobilu i na mobil. Nešlo naprosto nic. Pouze registrace do sítě a volání na tísňové linky.
Po necelé hodině a půl jsem tedy měl po soutěžení.
Ráno celý nevyspalý jsem zašel na mou pobočku O2, aby mi oznámili, proč se mi zablokovaly veškeré služby mého čísla. Obsluha po 40 ti minutách komunikace s O2 linkou zjistila, že u nových zákazníků jsou po dobu tří měsíců veškeré služby omezeny, aby se společnost bránila tomu, aby u nich neměl jejich zákazník případný dluh. Ačkoliv jsem si aktivoval paušál tak je vše limitované používáním. A to po dobu tří měsíců. Takže se můj sen mít vlastní auto rozplynul jak pára. Řekl jsem si, že se tedy nevzdám a zeptal jsem se obsluhy, jak se dá daná situace řešit. Řešení je prý jen a pouze takové že musím zaplatit dopředu maximální částku, kterou vím že prosmskuju nebo provolám.
Takže se na pobočce O2 začalo počítat. Kdybych každou minutu poslal jednu premium sms na tu soutěž o BMW za těch 30 Kč tak bych prosmskoval něco málo přes 43 tisíc. Tato záloha je prý vratná po třech měsících. Tak jsem si řekl, že když jsem již udělal tolik pro tu soutěž tak, že to nenechám jentak. Šel jsem tedy do banky a požádal jsem o úvěr na 50 tisíc. A odnesl jsem je na pobočku O2 kde jsem požádal tedy o navýšení denního limitu premium sms zpráv. Musel jsem zaplatit osobně, aby se prý urychlila změna tohoto nastavení. Ikdyž jsem jim vyhověl a zaplatil jsem na pobočce hotově opět jsem čekal na změnu déle, než 5 pracovních dní. Neustálé volání na O2 linku nic neřešilo. Buď říkali, že s tím nemohou nic udělat, protože to záleží na aktivační lince nebo se vymlouvali, že je doba vánoc a tak je aktivační centrum zaplaveno novými aktivacemi služeb. Nikdo mne však nebyl schopen na aktivační linku přepojit nebo alespoň přislíbit že aktivační linku urguje. Stále všichni na O2 lince odpovídali jednou větou, že to záleží na aktivační lince a že to nelze uspíšit. Po týdnu jsem šel na pobočku, kde jsem se rozhodl bojkotovat jim vloženou důvěru, že za těch 50 tisíc již bude navýšen limit včas. Bohužel ani má osobní návštěva nic neřešila, rozhodl jsem se tedy na pobočce setrvat jako protest, aby s tím začali něco dělat a trochu více se snažili. Celý nevyspalý, připadal jsem si na pobočce jako žebrák, který nemá kam jít. Během dne jsem na pobočce i několikrát usnul z nevyspání. Blížila se zavírací doba a stále služba premium sms nebyla navýšena. Ikdyž jsem každou hodinu dával najevo, zdali proto něco dělají tak mi bylo stále odpovídáno, že s tím nelze nic víc dělat. Přiblížila se zavírací doba a nejdříve slušné jednání abych opustil pobočku vystřídal tvrdý přístup ochranky, která mne z pobočky doslova vyhodila na ulici a zamkla dveře. Takže jsem odešel s nepořízenou. Cestou domů jsem si ještě několikrát volal na O2 linku kde jsem jim řekl co se stalo ale nikdo nehnul ani brvou a jejich naučené odpovědi mne stále jen utvrzovali v tom, že jsem udělal chybu, že jsem se nechal touto reklamou uchlácholit na skvělý vůz.
Druhý den jsem odpoledne dostal sms od O2 že byl limit navýšen a že tedy premium sms mohu využívat do limitu zaplacené výše. Tedy 50 tisíc korun. Zbytek dne jsem měl zkažený, protože jsem teď stál před otázkou zda pokračovat v soutěži když již mám nyní dveře otevřené nebo se na to vykašlat a nechat toho. Stále dokola jsem si pouštěl na stránce 100bmw.cz výpovědi lidí a četl jsem dokola podmínky soutěže. Stále mi to nedalo a tak jsem se rozhodl, že budu pokračovat a že to risknu. Šel jsem si tedy ještě lehnout, abych na další den byl fit a vydržel 24 hodin posílat smsky a abych konečně vyhrál to auto.
Chvíli před půlnocí zazvonil budík a já vzal do ruky ten mocný nástroj, který měl rozhodnout o tom, zdali se v únoru projedu již v novém autě, nebo budu chodit stále pěšky.
Tak jsem 2 minuty po půlnoci odeslal první sms a pokračoval jsem. Den uběhl jako voda a moje dvojité ověřování odpovědí na internetu bylo úspěšné a ani na jednu otázku jsem neodpověděl chybně. Systém komunikoval bez problémů až na pár zpožděných sms. Pár minut před půlnocí ale trochu zaváhal a přestal komunikovat. Po pár dnech mi přišla jedna zpráva osmnáctkrát, že jsem nevyhrál. Netuším, zdali mne upstream nebo O2 chtělo naštvat a vysmívat se mi jak jsem blbej. Nebo měli jen technickou chybu. Jisté ale bylo, že 32 tisíc je nenávratně pryč.
A závěr. Co mi tato vědomostní soutěž přinesla? Zdokonalil jsem se v hledání na internetu. Poznal jsem pár přitroublých panáků na pobočce O2, kteří se sice umí pěkně usmívat, ale pro člověka neudělají nic, co by mělo trvat déle než hodinu aby dali dostatečně najevo, že je zdržuju. A udělal jsem si výlet do Prahy.
Co mne tato hra stála? 50 tisíc záloha, 32 tisíc prosmskovaný peníze a přes 1000 ten první den kdy se nepodařilo začít hru. Několik zbytečně probdělých nocí a dnů a spoustu nervů s panáky na O2 pobočce včetně panáků na O2 lince.
Opravdu bych to přirovnal k teroru co mi O2 způsoboval, ale vím, že si za to mohu sám jen kvůli tomu, že jsem chtěl víc, než dvě zdravé nohy a zahrát si jednu vědomostní soutěž. Pro příště jsem dostatečně poučen, a pokud někdo není tak mu snad tento můj příspěvek pomůže v rozhodování, zdali do této hry jít nebo nikoli. Celý tento teror ze strany O2 trval od 4. listopadu do 7. ledna 09. Jen jsem zvědavý, zdali mi těch 50 tisíc vrátí, až uplyne ta doba. Na O2 lince mi řekli, že prý nemám nárok na těch 50 tisíc, dokud nezaplatím těch proesmskovaných 32 tisíc které také netuším kde vezmu. Před půjčkou mi totiž řekli, že těch 50 tisíc je jako jistina když bych nebyl schopen platit. Ale teď mi nedávno na O2 lince řekli, že to tak není, ale že s těmi 50 tisíci nic nedělají ani z nich nic neplatí ale, že mi je tak jak jsou, vrátí až po zaplacení těch 32 tisíc. Netuším takovou logiku, ale již mne to nepřekvapuje. Po této zkušenosti již mohu říci, že kdo se jednou upíše O2 z jakéhokoliv důvodu tak je to nejrychlejší cesta do pekel. Je vidět že za ty roky co již funguje přes názvy jako SPT Telecom, Český Telecom, Eurotel, atd., tak se naučil vyhrávat a stále u této společnosti ať se dnes jmenuje jakkoliv tak platí pravidlo- náš zákazník, náš budoucí bezdomovec.
Díky že jste to dočetli až sem. Snad to někomu pomůže.
Pokud bude toto číst někdo kdo je technicky dokonalejší než já, tak ať mi někdo vysvětlí proč, když odešlu před půlnocí premium sms na tuto hru z Prahy tak mi na ní systém bez váhání odpoví a zobrazí vše potřebné abych věděl jak to dopadlo. A když odešlu premium sms z nějaké menší vesnice a města také chvíli před půlnocí tak odpověď dorazí až do dvou hodin? I datum odeslání zprávy je již druhého dne. Zkoušel jsem to šestkrát a vždy to dělalo tento problém. Když jsem to posílal z menšího města kde odpověď přišla až za hodinu tak dvakrát si sytém myslel že už je další den. Přitom jsem ty sms odesílal 15 minut před půlnocí. Setkal se s tímto problémem také někdo?
Světluška
Je to skutečně zlodějna a pokud to organizuje O2 pro své zákazníky, tak od nich odcházím. Měly by ty peníze vrátit, ať si zachovají čistý štít. Mají od nás dost.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze