T-Mobile vylepšuje oblíbený hudební portál t-music.cz

T-music.cz, jeden z nejpopulárnějších hudebních portálů v ČR, v těchto dnech doznal radikálních změn. Kromě inovovaného rozhraní je pro uživatele připraven bohatý katalog interpretů, na jehož rozšiřování se navíc mohou sami podílet!

T-music.cz, jeden z nejpopulárnějších hudebních portálů v ČR, v těchto dnech doznal radikálních změn. Kromě inovovaného rozhraní je pro uživatele připraven bohatý katalog interpretů, na jehož rozšiřování se navíc mohou sami podílet! Mezi další novinky patří například možnost tvorby uživatelských profilů zahrnujících playlisty oblíbených skladeb, videokanály, vlastní blogy a další komunitní funkce. Již dříve bohatá nabídka songů k zakoupení a stažení byla dále rozšířena a nově propojena s ostatním hudebním obsahem. V databázi je tak nyní k dispozici více než 1 milion skladeb a tisíce mobilních zvonění a uvítacích tónů!

T-Mobile vylepšuje oblíbený hudební portál t-music.cz

„t-music se dlouhodobě těší velké popularitě, rozhodně však nechceme usnout na vavřínech. Rozšířili jsme jej proto zejména o takové funkce, které lidi mnohem více vtáhnou ´do dění´. Při návštěvách nové verze našeho portálu si uživatelé budou moci připadat tak trochu jako na obřím virtuálním hudebním festivalu,“ uvedl Michal Němec, ředitel portálů mobilních služeb T-Mobile.

Nový katalog interpretů vychází z původní nabídky hudebního obchodu t-music play! a zahrnuje rovněž více než 5 tisíc skladeb v plné délce od 1 700 lokálních umělců z partnerského serveru stage.cz a veškerý mobilní obsah, který je nabízen na t-zones.cz. Vznikla tak unikátní hudební databáze s největší nabídkou dostupnou na českém trhu: přes 1 milion skladeb z cca 85 tisíc alb od více než 80 tisíc interpretů, zhruba 20 tisíc mobilních zvonění a 5 tisíc uvítacích tónů.

T-Mobile vylepšuje oblíbený hudební portál t-music.cz

U vybraných interpretů jsou v katalogu k dispozici profilové informace zahrnující biografické údaje, fotky, videa, zajímavé odkazy, novinky i recenze. Množství muzikantů a rozmanitost žánrů v katalogu jsou tak obrovské, že není v silách týmu t-music vyplnit podrobnosti ve všech profilech. Srdečně však zve české a slovenské hudební fanoušky, aby se na tomto unikátním projektu také podíleli a rozšiřovali společné obzory. Přihlášení uživatelé mohou v profilech kapel a zpěváků doplňovat všechny informace, jež o svých oblíbených umělcích vědí, případně nahrávat fotky, videa a další relevantní obsah. Dvacet nejpilnějších v každém měsíci bude odměněno balíčky plnými muziky, lístků na koncerty a tričky či jinými dárkovými předměty. Všichni ostatní se mohou zapojit do pravidelných soutěží o CD, bezplatné stahování nebo lístky na vystoupení světových i domácích hvězd.

Nový t-music neznamená jen pestrý hudební katalog. Podstatným vylepšením je také integrace tzv. komunitních funkcí, které registrovaným uživatelům umožní vytvořit a sdílet vlastní hudební profily. Každý si zde může doplnit fotografii a podrobnější informace o sobě a svém vkusu, vytvářet seznamy oblíbených skladeb, přidávat odkazy či vystavovat klipy. Uživatelé si mezi sebou mohou posílat soukromé zprávy, případně veřejně komentovat události na svých profilech. Každý zde také může začít vytvářet vlastní blog (nejen) s hudební tematikou. Nejtalentovanější fanoušci navíc mohou v t-music „prorazit“ coby oficiální pravidelní přispěvatelé t-music.

Na t-music si své blogy povedou také někteří uznávaní čeští muzikanti a publicisté. Přispívat zde pravidelně budou například Rae (kapela Clou), Joshua (skupina 100°C) či Poeta (Rádio Spin). O pozornost návštěvníků se přihlásí také původní, denně aktualizovaný editorial, který nabídne reflexi aktuálního dění na hudební scéně. Stejně jako dosud, i v nové verzi portálu zůstává zachována hitparáda t-music Chart. Soutěžní videoklipy lze i nadále přehrávat v plné délce, a díky integraci moderního přehrávače nyní navíc v ještě lepší kvalitě s vyšším rozlišením.

Více informací na: www.t-music.cz a www.jukebox.cz

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze