T-Mobile o Vánocích naděluje dárky všem zákazníkům

T-Mobile svým klientům v letošním roce nadělí skutečně příjemné vánoční dárky! Noví tarifní zákazníci získají volání v rámci vlastní sítě zcela zdarma až na dva roky, stávající si obdobnou výhodu budou moci aktivovat za Bonus body.

T-Mobile svým klientům v letošním roce nadělí skutečně příjemné vánoční dárky! Noví tarifní zákazníci získají volání v rámci vlastní sítě zcela zdarma až na dva roky, stávající si obdobnou výhodu budou moci aktivovat za Bonus body z věrnostního programu T-Mobile Bonus. Pro uživatele Twistu je pak připravena možnost sedmidenního bezplatného odesílání SMS ve vlastní síti, a to i opakovaně v průběhu celých dvou měsíců.

T-Mobile o Vánocích naděluje dárky všem zákazníkům

"Vánoce a obdarovávání blízkých k sobě neodmyslitelně patří. Naši zákazníci jsou pro nás více než jen pouzí uživatelé služeb, jež poskytujeme. I proto je na Vánoce chceme potěšit speciální nabídkou, která jim zpříjemní svátky i začátek nového roku," uvedla Martina Kemrová, senior manažerka firemní komunikace a tisková mluvčí T-Mobile.

Všichni zákazníci, kteří si v době od 1. listopadu do 31. prosince 2008 pořídí některý z minutových nebo kreditních tarifů T-Mobile se smlouvou na 24 měsíců, získají volání zcela zdarma v rámci vlastní sítě. Tento speciální vánoční benefit začnou čerpat od 1. ledna 2009 a bude jim platit dle úrovně tarifu až dva roky (viz tabulka). Nezanedbatelným detailem je fakt, že volání za 0 Kč/min nečerpá volné minuty ani kredit, takže je lze plně využít na ostatní služby. Nabídka platí jak pro standardní nové aktivace, tak pro přechod z Twistu či přenos čísla od konkurence.

V případě nejvyšších tarifů si navíc zákazníci mohou zvolit, zda upřednostní dvouleté bezplatné volání v rámci vlastní sítě, nebo raději využijí volání zcela zdarma do všech mobilních a pevných sítí v ČR na jeden rok. K dispozici současně zůstávají také všechny ostatní výhody - s novým tarifem lze získat telefon za zvýhodněnou cenu, nebo zvolit variantu HIT, která přináší 20 % kreditu navíc nebo o 20 % výhodnější volání.

T-Mobile o Vánocích naděluje dárky všem zákazníkům

* Platí pro standardní i HIT varianty.
** U nejvyšších tarifů lze zvolit mezi voláním zdarma v rámci vlastní sítě na dva roky a bezplatným voláním do všech sítí na jeden rok

Stávající tarifní zákazníci mohou bezplatné volání do vlastní sítě získat formou balíčku z věrnostního programu T-Mobile Bonus. Při objednání do 31. prosince 2008 lze tuto výhodu aktivovat na leden za 200 Bonus bodů, na leden a únor za 350 bodů. Stejně jako v předchozím případě ani zde volání za 0 Kč/min nespotřebovává volné jednotky. Standardní ceny výhodných balíčků po Novém roce činí 400 bodů na 1 měsíc, respektive 700 bodů na 2 měsíce.

O vánoční dárky v podobě bezplatných služeb nezůstanou ochuzeni ani uživatelé Twistu a T-Mobile Combi. Pokud si do konce tohoto roku jednorázově dobijí kredit částkou 400 Kč a více, automaticky získají na týden bezplatné odesílání SMS ve vlastní síti. Pro tuto výhodu není zapotřebí žádná aktivace, lze ji využívat ihned po dobití kterýmkoliv z dostupných prodejních kanálů.

V rámci T-Mobile Combi navíc zákazníci budou moci v období od 1. listopadu do 31. prosince 2008 vybírat ze speciální vánoční nabídky tzv. HIT balíčků. Mohou tak získat ke své stávající nebo nové předplacené kartě 20 % kreditu navíc každý měsíc a k tomu telefon od 1 Kč.

Více o vánoční nabídce na www.naspacir.cz

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze