Samsung D880 Duos: první dojmy ze 2 SIMkartového šikuly

13

Dočkali jsme se telefonu určeného na současný provoz dvou SIM karet. Samsung si jej označil jako model D880 Duos a cení si jej přibližně na šest tisíc korun. Výbava je na úrovni střední třídy telefonů.

Výrobce vsadil na osvědčené prostředí s řadou zajímavých schémat, nechybí hudební přehrávač, FM rádio či řada her. Telefon dokáže být i slušným fotografem, pořizuje 3,2 Mpx fotografie. Asistuje mu autofocus, naopak LED dioda chybí. V zavřeném stavu telefonu je fotoaparát ukryt také ve spodní nevýsuvné části. Zadní kryt je vyroben z kůže, která se v ruce skvěle drží a neklouže. Přední strana je maximálně lesklá a kromě displeje na ní nejsou vidět otisky prstů.

K prohlížení internetových stránek je připraven prohlížeč Openwave. Z aplikací jmenujme záznamník, editor obrázků, razítko obrázku, poznámka, úkol, kalkulačka, převodník měn, časovač a stopky. Detailní popis všech důležitých kladů i záporů modelu D880 Duos naleznete v recenzi, která vyjde již brzy na našem serveru. Případné dotazy pokládejte v diskuzi pod článkem. Odpovědi by pak byly zakomponovány přímo v recenzi.

Diskuze ke článku
Brambůrek
A co to má společného s NOKII???
Karlos88
Že by Nokia koupila Samsung??????? že o tom nevím,ale spíš se jedná jen o chybu na tomto serveru.
Martin Pultzner
Dobrý den,

omlouváme se, článek byl při vytváření chybně zařazen do rubrik. Již opraveno. Děkujeme za upozornění.

s pozdravem

Martin Pultzner
ivana
dobrý den,zakoupila jsem si tento telefon a zatím sem s ním spokojená, ale mám malý problem. nevím jak mám v seznamu najít paměťovou kartu, do tel jsem ji vložila podle návodu, na displeji se mi objevila jen značka že je aktivní, ale v menu ji nemůžu najít. mockrát děkuji za radu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze