Nový patent od Sony: něco se chystá bez Ericssonu

Světem se šíří zvěsti, že společnost Sony (sama bez Ericssonu) usilovně pracuje na vytvoření nové dotykové revoluce, resp. PSP telefonu. Nějaký špatný žert? Ne tak docela. Přesvědčit vás může totiž tento patent!

Patent totiž pochází od firmy Sony Computer Entertainment a vy se na něj teď můžete podívat.

Asi si říkáte, toto že má být ten úžasný herní telefon? Na první pohled vypadá naprosto jinak, než všechny dřívější obrázky zmíněného PSP telefonu. Celou přední stranu totiž pokrývá velký dotykový displej, kolem něhož je rozmístěno mnoho drobných senzorů.

Sestavení vnitřních komponent ještě není zdaleka vyvinuto, nicméně ovládání pomocí dotykové obrazovky s drobnými senzory by mělo velmi dobře nahradit funkce známých herních tlačítek na klasickém Playstation Portable. Zároveň je zde určitě snaha jednoduchostí ovládání konkurovat známému Apple iPhone. Nakonec zde máme zmínku o velké vnitřní paměti, další informace jsou ale prozatím tajné.

V tuto chvíli se samozřejmě ještě neví, co přesně Sony plánuje, ale pokud opravdu podobný přístroj v dohledné době představí, mohlo by se jednat o malou mobilní revoluci. Sony by mohla dokázat to, co se nepovedlo Nokii a její N-Gage. Rozhodně se tedy máme na co těšit.

Zdroj: www.unwiredview.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze