Časopis FRAG rozdá dva Sony Ericssony W350i

Od pondělí mohou všichni příznivci mobilní zábavy získat ve Značkových prodejnách T-Mobile zdarma čtvrté číslo magazínu FRAG. Na 52 stranách je připraveno například velké téma "Proč hrát mobilní hry" a soutěž o dva Sony Ericssony W350i.

Časopis FRAG rozdá dva Sony Ericssony W350i

Ve čtvrtém čísle magazínu FRAG čeká na čtenáře přehled všech novinek, včetně důkladných recenzí. Sportovním fandům by neměl uniknout nejnovější fotbalový hit Real Football 2009, s nímž spojila své jméno jedna z hvězd anglického Arsenalu - španělský mistr Evropy Cesc Fabregas.

Hudební fajnšmekři jistě pookřejí nad mobilní verzí proslulé "kytarovky" Guitar Hero 3. Představy, že tahle hra nejde přenést na mobilní telefony, jsou zcela liché. I na mobilu lze zahrát slavné rokové hity jako například Suck My Kiss od Red Hot Chilli Peppers nebo Paranoid od Black Sabbath. "Pro filmové příznivce jsme nachystali nejnovější hry inspirované slavnými filmy, například Star Wars: The Force Unleashed, Batman temný rytíř nebo Mumie: Hrob Dračího císaře," upozorňuje Jakub Červinka, šéfredaktor FRAGu.

TIP: Přečtěte si také recenzi Sony Ericssonu W350i

V magazínu dále najdete soutěž o poslední novinky z produkce Sony Ericsson. Tentokrát mohou dva šťastlivci získat jeden z nejmenších přístrojů modelové řady hudebních telefonů Walkman - Sony Ericsson W350i. Stačí si během října stáhnout jakoukoliv hru, o které je ve FRAGu řeč, a mít štěstí při losování.

Kromě dvaadvaceti stran s recenzemi najdou čtenáři ve FRAGu i přehled očekávaných novinek, které by se na displejích telefonů měly objevit ještě do konce roku. Mohou se tak těšit například na Prince of Persia Zero, Pro Evolution Soccer 2009 či závodní lahůdku Ferrari GT. FRAG je zdarma nejen pro zákazníky T-Mobile, ale i pro klienty ostatních operátorů.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze