Sony Ericsson představil svůj první digitální fotorámeček

Digitální fotorámečky se v poslední době velmi rozmáhají a jejich dalším výrobcem se nyní stává Sony Ericsson, který dnes představil svůj vůbec první fotorámeček. Zaujme designem i parametry.

Přístroj s označením IDP-100 je určen pro snadné prohlížení fotografií pořízených nejen mobilním telefonem Sony Ericsson Cyber-shot™. Do jeho interní 128MB paměti lze uložit až 500 fotografií, a to buď odesláním přes Bluetooth nebo pomocí USB rozhraní či paměťové karty. Zobrazení pak zajišťuje 7“ LCD displej s vysokým rozlišením a dle tiskové zprávy také s výborným barevným podáním.


oficiální fotografie - Fotorámeček Sony Ericsson IDP-100

Především díky možnosti odeslání fotografií bezdrátově pomocí Bluetooth představuje fotorámeček IDP-100 ideální doplněk fotomobilů. Obrázky ale lze do rámečku uložit i z USB flash paměti nebo paměťových karet Memory Stick Micro (M2), Memory Stick Duo, SD a micro SD. Výrobce chválíme, že podporu paměťových karet neomezil jen na Memory Stick a šanci rámeček využít tak mají i majitelé klasických fotoaparátů či mobilních telefonů jiných značek.


oficiální fotografie - Fotorámeček Sony Ericsson IDP-100

Stylové tmavě šedé barevné provedení fotorámečku se hodí do většiny interiérů. IDP-100 lze postavit na noční stolek či pracovní stůl v kanceláři, ale i upevnit na stěnu. Fotografie je možné prohlížet jak na výšku, tak na šířku, o jejich automatické otočení a úpravu velikosti se postará přístroj sám. IDP-100 je vybaven funkcí digitální úpravy fotografií (DIC, Digital Image Correction). Správa uložených fotografií je pak snadná díky dotykovému ovládacímu panelu.

Fotorámeček Sony Ericsson IDP-100 bude k dispozici v průběhu listopadu v tmavě šedém barevném provedení. Cena je stanovena na 3 490 Kč.

Technické parametry

Rozměry205 x 145 x 25 mm
Hmotnost320 gramů bez stojánku
Barevné provedení tmavě šedé
Displej rozlišení 800 x 480 (WVGA), úhlopříčka 7 palců, Zobrazovací úhel 140°, životnost až 10 000 hodin při 50% jasnosti, kontrastní poměr 400:1
Paměť128 MB vnitřní + paměťové karty Memory Stick Micro, Memory Stick Duo, SD a microSD
Připojenípaměťové karty, USB konektor (USB 2.0), Bluetooth
Cena a dostupnost 3 490 Kč
listopad 2008
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze