Motorola MOTOJEWEL: až příliš okoukaný vzhled HTC Diamondu

2

Motorola uvede exkluzivně jen u Britského prodejce Carphone Warehouse model MOTOJEWEL. Ten kopíruje specifikací model U9, avšak přináší nový vzhled. Podobně jako u HTC Diamondu se jedná o jakési krystalky posázené na krytu.

Motorola uvede exkluzivně jen u Britského prodejce Carphone Warehouse model MOTOJEWEL. Ten kopíruje specifikací model U9, avšak přináší nový vzhled. Podobně jako u HTC Diamondu se jedná o jakési krystalky posázené na krytu. Je vidět, že diamantový vzhled se zalíbil nejednomu výrobci. Zrovna Motorola by se však měla zaměřit na kvalitu svých přístrojů, a ne zpracování krytů. Mohlo by se totiž stát, že funkcemi nabité telefony budou produkovat jen tři, čtyři výrobci a zbytek bude přebalovat své nepříliš funkčně nadané jedince stále do nových obalů. Něco podobného už začínáme zaznamenávat nyní. Určitě uhádnete, o koho se jedná.

zdroj: www.gsmarena.com

Diskuze ke článku
JohnyAsbest
tak nevím nevím, okoukaný vzhled? to by nesměl nikdo nic vyrobit. Nokia má také něco podobného s těmi trojúhelníčk - např. poslední 7070, HTC s Diamondem také, tak co? Podstatné je to, že je to véčko - přesně jako Pebl, které nemá s touch diamondem nic společného.
JohnyAsbest
jo a zapomněl jsem, ví někdo, kdy se konečně objeví Motorola ZN5 (Motozine) ? Vypadá velice zajímavě.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze