Nokia N96 z tiskové konference naživo a pár slov

2

Na včerejší tiskové konferenci Nokie jsme měli příležitost si vyzkoušet, kromě dvou nových modelů (N79 a N85), také vlajkovou loď výrobce řady Nseries, multimediální Nokii N96.

Na včerejší tiskové konferenci Nokie jsme měli příležitost si vyzkoušet, kromě dvou nových modelů (čtěte: první dojmy z Nokie N79 a Nokie N85), také vlajkovou loď finského výrobce řady Nseries, multimediální Nokii N96. Pojďme si nyní telefon prohlédnout naživo.

TIP: preview Nokia N96


Nokia N96 naživo z tiskové konference

Nokia N96 působila velmi dobrým dojmem. I přesto, že se ještě nejednalo o finální verzi sériově vyráběného telefonu, tak bylo konstrukční zpracování opravdu prvotřídní. Výsuvný mechanismus byl pevný, do horní úvratě i zpět vždy pomohla pružina a hlavně, oproti modelům N95 a N95 8GB, nebylo tolik slyšet pověstné cvaknutí, kdy telefon dosedl do jedné ze tří poloh.


Nokia N96 naživo z tiskové konference

Nokia N96, která se nám dostala do rukou, měla již jednu z posledních verzí firmware, než se telefon začne oficiálně prodávat ve Velké Británii. Přechodové efekty byly nejen pěkné, ale hlavně s dostatečně rychlou odezvou. Na závěr ještě jedna zajímavost. Finský výrobce bude na českém trhu dodávat Nokii N96 spolu s přednahrátým filmem "Dědictví aneb Kurvahoši Guten Tag" v 16GB vnitřní flash paměti.

Diskuze ke článku
katerina kuzelkova
to je velmi hezky mobil kolik stoij
Luboš Srb
Luboš Srb
Dobrý den, Nokia N96 stojí nyní zhruba 17 990 Kč.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze