Samsung G810 oceněn jako nejlepší fotomobil v Evropě

1

Samsung G810 získal prestižní ocenění "Nejlepší fotomobil v Evropě" pro rok 2008/2009 od přední evropské asociace pro spotřební elektroniku EISA. Vyfoukl tak na poslední chvíli prvenství finské Nokii, která už řadu let sbírala toto ocenění.

Co je velmi zajímavé, oceněný Samsung G810 běží na operačním systému Symbian S60 právě od Nokie. Samsung G810 je nástupcem modelu G800 a přináší 5 Mpx fotoaparát s autofocusem, 3x optickým Inner zoomem a xenonovým bleskem. Disponuje také GPS navigací a Wi-Fi.

Nepřehlédněte: preview Samsungu G810


Samsung G810 - oficiální fotografie

EISA (European Imaging and Sound Association) je asociace zaměřená na udělování ocenění v oblasti spotřební technologie, sdružující téměř 50 předních evropských časopisů zaměřených na fotografování, video, audio, domácí kino a mobilní elektroniku z 18 evropských zemí.

Diskuze ke článku
Petr
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak je to u tohoto telefonu s instalací javy (her i aplikací), nějaký ten Samsung (D500, Z400 a E950) jsem už vlastnil a ani u jednoho jsem neuspěl, a protože žádný z nich neměl OS, tak mi nezbývalo nic jiného než se jich zbavit. Teď bych si rád pořídil G810, ale bojím se, že dopadnu stejně. Děkuji

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze