Nokia 5610 XpressMusic nově v bílém provedení (aktualizace)

1

Nokia 5610 XpressMusic se objeví u německého T-Mobilu nově v bílo-šedém provedení. Zda-li se dočkáme také u tuzemského operátora T-Mobile, prozatím není známo. Kromě vzhledu se nic jiného nezmění. Výbava tak bude zachována.

3. srpna 2008

Nokia 5610 XpressMusic se objeví u německého T-Mobilu nově v bílo-šedém provedení. Zda-li se dočkáme také u tuzemského operátora T-Mobile, prozatím není známo. Kromě vzhledu se nic jiného nezmění. Výbava tedy bude zahrnovat hudební přehrávač, FM rádio s funkcí RDS, 3,2 Mpx fotoaparát s autofocusem a chybět nebude ani podpora EDGE a 3G.

Nepřehlédněte: recenzi Nokie 5610 XpressMusic


Nokia 5610 XpressMusic bude v bílém provedení

Aktualizováno 11. srpna 2008

T-Mobile odhalil zařazení bílé barevné varianty hudební Nokie 5610 XpressMusic do své nabídky. Prohlédněte si oficiální fotografie tohoto překrásného výsuvného telefonu.


Nokia 5610 XpressMusic v bílém provedení - oficiální fotografie

foto naživo: cellphonesignal.com

Diskuze ke článku
Fantomas
Dobrý den, měl bych takový dotaz. Stala se mě velice nepříjemná věc, u mého telefonu N5610, se mi nešťastnou náhodou rozkřápl display. Chtěl bych se zeptat co by se s tím dalo dělat, nebo kolik by případně stála výměna dysplaye. Doneslo se mi, že u těchto typů telefonů je display velice drahý, prosim o radu, jsem zoufalí. Odpepisujte prosim na muj e-mail. Předem děkuji za odpověd.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze