Testujeme: Nokie 6210 Navigator, 6220 classic a další

3

Právě v těchto dnech usilovně testujeme dvojici nových Nokií - 6210 Navigator a 6220 classic. Zároveň také jedny Bluetooth sluchátka Fun Beat BT280 (SX-905B). Zeptejte se nás na to, co byste si chtěli v našich recenzích rozhodně přečíst.

V diskuzi pod článkem (nebo přímo na naše emaily v sekci kontakty) můžete pokládat dotazy ohledně právě testovaných telefonů. Zajímá vás, jak se chová ta či která funkce? Chcete se dozvědět, zda si telefon poradí s určitým typem souborů, zda obsahuje určitou aplikaci nebo jakou má výdrž baterie při určité činnosti? Stačí se zeptat, rádi odpověď zařadíme do recenzí. Ještě lépe vám tak budeme moci poradit s výběrem vašeho nového telefonu.

Nepřehlédněte ani dřívější recenze testovaných telefonů.

Uvedené telefony máme v redakci a právě je pro vás testujeme. Pokud vás cokoliv zajímá, zeptejte se.


Nokia 6210 Navigator

Nokia 6210 Navigator je nástupcem modelu 6110 Navigator. Nechybí proto vestavěná GPS navigace. Tu je možné využívat i bez vložené SIM karty. Ve výbavě nalezneme 3,2 Mpx fotoaparát, FM rádio a nové Nokia Maps 2.0. Bohužel se zatím jedná jen o prototyp, což je vzhledem k brzkému zahájení prodeje trochu nepochopitelné. Na první dojmy se těšte již brzy.

TIP: Přečtěte si také preview Nokia 6210 Navigator: navigace s funkcí mobilu


Nokia 6210 Navigator na oficiálních fotografiích

Nokia 6220 classic

Model 6220 Classic je nad očekávání vybaven poměrně luxusně. Nabízí GPS, 2,2 palce QVGA displej, FM rádio s RDS a datové přenosy HSDPA. Největší chloubou Nokia 6220 Classic je jednak operační systém Symbian 9.2 Series 60 3rd Edition, Feature Pack 2, ale především 5 Mpx fotoaparát s xenonovým bleskem a optikou Carl Zeiss.

TIP: Přečtěte si preview Nokia 6220 Classic: ostatní mu mohou závidět


Nokia 6220 Classic na oficiálních fotografiích

Blu&hide;etooth Headset Fun Beat BT280 (SX-905B)

Bluetooth sluchátka BT280 mají klasickou konstrukci s molitanovým polstrováním a zabudovaným mikrofonem. Výdrž je díky zabudované Li-Ion baterii o kapacitě 550 mAh uváděna na 200 hodin v pohotovostním režimu, 14 hodin volání nebo až 12 hodin poslechu hudby. S hmotností 68 gramů jsou ideálním partnerem na bezdrátový poslech hudby.


Bluetooth Headset Fun Beat BT280
Diskuze ke článku
Kitovec
Chtěl bych se zeptat jak fotí Nokia 6220 Classic? Může se postavit třeba Nokii N82 nebo Sony Ericssonu C902? Děkuji :)
Pavel
Jak je na tom s výdrží na baterie ve srovnání například se zmíněným Sony Ericssonem C902?

Slyšel jsem, že navigační klávesa dokáže blikáním upozornit na zmeškanou událost (hovor, sms, ...). To je užitečné. Bohužel jsem ale slyšel, že tato klávesa také bliká vždy při vypnutém displeji (ale méně často), aby uživatel věděl, že je telefon zapnutý. To musí strašně rušit a vybíjet baterie. Můžete to potvrdit? Je možné blikání při upozornění na událost nechat zapnuté a to stálé vypnout?

Děkuji
Luděk
Napíšete k 6220 classic recenzi?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze