Apple iPhone 3G v ČR: Vodafone spouští registraci zájemců

1

Zájemci o nový 3G iPhone v České republice se k přednostnímu odběru informací mohou zaregistrovat už nyní na stránkách Vodafonu. Registrovaní zákazníci budou dostávat jako první veškeré informace, týkající se 3G iPhonu

Skupina Vodafone a Apple dnes oznámili, že Vodafone nabídne 11. července nový 3G iPhone svým zákazníkům v Austrálii, Itálii, Portugalsku a na Novém Zélandě a v průběhu roku také v České republice, Egyptě, Řecku, Indii, Jižní Africe a Turecku. Zájemci o 3G iPhone na těchto trzích se mohou zaregistrovat na webových stránkách nebo v kamenných obchodech.


Apple iPhone 3G - oficiální fotografie

Zájemci o nový 3G iPhone v České republice se k přednostnímu odběru informací mohou zaregistrovat už nyní na stránkách Vodafonu www.vodafone.cz/consumer/iphone/. Registrovaní zákazníci budou dostávat jako první veškeré informace, týkající se 3G iPhonu, který bude uveden na český trh a jako první se dozvědí o zahájení jeho prodeje.

Tip: přečtěte si podrobné preview Apple iPhone 3G

Austrálie, Itálie, Nový Zéland a Portugalsko budou první země, ve kterých Vodafone 3G iPhone nabídne 11. července 2008. Vodafone zde nabídne iPhone tarifním zákazníkům i zákazníkům s předplacenými kartami. Součástí nabídky budou i balíčky datových služeb. Ostatní země nabídnou iPhone v průběhu roku 2008.

zdroj: tisková zpráva Vodafone čR