Líbímseti.cz na portálu Vodafone live!, měsíc zdarma

Jedna z nejoblíbenějších komunitních služeb je od 2. června 2008 součástí portálu Vodafone live! Zákazníci Vodafone tak budou moci na libimseti.cz přistupovat i ze svých mobilních telefonů a být tak neustále v kontaktu se svými kamarády.

Tisková zpráva 3. června 2008

Jedna z nejoblíbenějších komunitních služeb na českém internetu je od 2. června 2008 součástí portálu Vodafone live! Zákazníci Vodafone tak budou moci na libimseti.cz přistupovat i ze svých mobilních telefonů a být tak neustále v kontaktu se svými kamarády. Tuto službu si zákazníci Vodafone navíc mohou nyní vyzkoušet na jeden měsíc zdarma.

Líbímseti.cz na portálu Vodafone live!, měsíc zdarma

Po zpřístupnění hlavních služeb portálu Seznam.cz je Libimseti.cz na mobilu dalším krokem, jak se Vodafone snaží smazat hranici mezi klasickým a mobilním internetem. Mobilní verze této mezi mladými lidmi oblíbené seznamky umožní uživatelům portálu Vodafone live! být neustále v kontaktu se svými kamarády, seznamovat se a hodnotit fotky jiných uživatelů.

Líbímseti.cz na portálu Vodafone live!, měsíc zdarma

Přístup na libimseti.cz je neomezený a podléhá standardnímu ceníku portálu Vodafone live!

  • 7 Kč včetně DPH na jeden den
  • 30 Kč včetně DPH na týden
  • 60 Kč včetně DPH na měsíc

Nyní mají zákazníci Vodafone navíc možnost vyzkoušet si přístup na libimseti.cz z portálu Vodafone live! na jeden měsíc na zdarma. Součástí sekce Seznamte se na portálu Vodafone live! jsou i další komunitní a seznamovací služby, jako je Seznamka.cz, Rande.cz, Lidé.cz a Dohazovač.cz. Tuto sekci naleznete v hlavním Menu portálu Vodafone live! v sekci Seznamte se!

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze