Vodafone: Sony Ericsson W350 s reproduktorem MBS-100

Vodafone prodává limitovanou edici telefonu Sony Ericsson W350, která obsahuje navíc reproduktory MBS-100. K dispozici je tisíc kusů pro nejrychlejší zájemce o tento telefon umístěný na měsíc červen nově do nabídky telefonů.

Sony Ericsson W350

Sony Ericsson W350

Limitovaná edice 1000 ks s reproduktorem MBS-100 v ceně

Sony Ericsson W350 je s rozměry 104 x 43 x 10.5 mm a hmotností 80 gramů malým a velmi lehkým telefonem. Od zbytku produkce výrobce se odlišuje především zajímavým designem s vyklápěcím flipem. Na něm jsou umístěna tři tlačítka pro přehrávání hudby, zatímco po jeho odklopení se zpřístupní klasická alfanumerická klávesnice. Ve flipu podle všeho není umístěn mikrofon, který se nachází pod klávesnicí. Pro někoho bohužel, někomu toto řešení vyhovuje.

Sony Ericsson MBS-100 je kompaktní Bluetooth reproduktor, který překvapí již při prvním pohledu velmi netradičním designem. Leckdo by si mohl myslet, že jde o nějaké mimozemské zařízení. Naštěstí tomu tak ale není. Z hlediska parametrů, průměr reproduktoru odpovídá údaji 100 mm a hmotnost činí 225 gramů. K tomuto příslušenství je zdarma v balení dodáváno pouzdro proti nechtěnému poškrábání.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze