Vodafone karta bude divoká i nabitá: známe podrobnosti!

10

Vodafone zítra představí na tiskové konferenci, která začíná v 9.30, novou předplacenou kartu. Ponese název nabitá a bude zaměřena pro všechny, co volají často a do všech sítí.

Vodafone karta bude divoká i nabitá: známe podrobnosti!

První oficiální informace o nové Vodafone kartě se dnes objevily v červnovém časopise ČiliChili, který vychází u operátora Vodafone pravidelně každý měsíc. Teď si ale pojďme přiblížit, co nám předplacená služba nabídne. Abych nezapomněl, na zítra jsme měli původně v plánu nabídnout přímý přenos přímo z tiskové konference, situace se ale změnila, respektive o nové předplacené kartě si můžete přečíst na našich stránkách již dnes. Co se však nemění, někteří z vás mohou již dnes, a samozřejmě také během zítřejšího dne, pokládat dotazy operátorovi ohledně nové předplacené karty. Napsat své dotazy můžete například do diskuze přímo pod tímto článkem. Tisková konference začíná v 9.30. Sledujte mobilenet.cz.


Vodafone nabitá karta

Od pondělí 9. června 2008 začne Vodafone nabízet novou předplacenou službu, která ponese název Vodafone nabitá karta. Stávající Vodafone divoká karta zůstane v nabídce operátora. V obou případech se jedná o SIM kartu s předplacenými službami. Součástí je telefonní číslo a přednabitý kredit 200 Kč. Cena karty včetně přednabitého kreditu je 200 Kč. Nová Vodafone nabitá karta navíc umožní zákazníkům volat a posílat SMS za stejné ceny jako u tarifů. Ceny za volání budou jednotné do všech sítí v ČR po celý den. Po první provolané minutě je účtování po vteřinách. K předplacené službě Vodafone nabitá karta si bohužel nemůžete aktivovat doplňkové balíčky, to zůstává výsadou druhé předplacené služby, Vodafone divoké karty.

Vodafone nabitá karta:

Hodnota dobití 349 Kč a méně 350 - 699 Kč 700 - 1149 Kč 1150 - 2099 Kč 2100 Kč a více
Cena volání za minutu
6,00 Kč
5,00 Kč
4,00 Kč
3,40 Kč
3,00 Kč
Cena SMS
1,19 Kč
1,19 Kč
1,19 Kč
1,19 Kč
1,19 Kč

Po aktivaci automaticky voláte za 6 Kč/minutu. Cenu volání určuje částka vašeho posledního dobití. Tato cena poté platí do vašeho dalšího dobití, maximálně však jeden měsíc. Pokud během tohoto měsíce žádnou částku nedobijete, budete opět volat za 6 Kč/minutu.


Vodafone karta bude divoká i nabitá - informace z časopisu ČiliChili
Diskuze ke článku
MoB
Toto pojetí předplacené karty se velmi blíží standardním tarifům. Jsem tedy zvědavý, jak budou vylepšeny standardní tarify, abychom my zákazníci měli vůbec důvod důvod volit standardní tarify.

(Hlavně bych rád, kdyby Vodafone udělal něco s daty - zvýšení datových objemů v "připojení na dlouho" je nezbytné, 15 a 45 MB za měsíc nestačí ani na denní sychronizaci e-mailů.)
Luboš Srb
Luboš Srb
Dobrý den, standardní tarify operátora přináší oproti předplaceným službám navíc zákazníkovy volbu zvýhodněného telefonu při uzavření smlouvy a zároveň také jednotnou cenu za volání a SMS. U nové předplacené služby Vodafone nabitá karta je "zvýhodněná" cena za volání pouze na následující období.

Jinak s datovými službami máte naprostou pravdu.
snowboarder
Tak hlavně standardní tarify se budou měnit nejpozději v létě. Takže pak změn doznají.
Speedy
Hezký večer,

zkuste se přesto VF na konferenci zeptat proč by měl člověk zůstat u běžných tarifů, když mu teď nepřinášejí žádnou výhodu (pokud člověk nekupuje stále nový telefon) a tím se snažit dozvědět co bude nového pro pravé paušalisty.

Díky za položení dotazu

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze