Nové události: 22. týden roku 2008 na mobilenetu

Zmeškali jste v posledních dnech tohoto týdne některý z našich článků? Pak se podívejte společně s námi na všechno důležité z právě uplynulého týdne. Přečtěte si recenzi Nokie 3120 classic, o Nokii 7310 Supernova či si prohlédněte fotografie nástupce Apple iPhonu.

Pondělí 26. května 2008: Nokia Mapy 2.0

Nokia vypustila plnou verzi softwaru Nokia Mapy 2.0. Navigační aplikaci finského výrobce lze nyní zdarma stáhnout na adrese www.maps.nokia.com. Nokia Mapy 2.0 fungují prozatím pouze na 16-ti telefonech s Feature Packem 1 a vyšším. Dále jsme vás informovali, že zákazníci, kteří si ve dnech od 25. května 2008 do 1. června 2008 pořídí vybraný telefon z nabídky Vodafonu a k němu aktivují některý z tarifů Nabito 350 až 2100, získají 3 měsíce neomezeného volání do sítě Vodafone nebo na pevné linky v ČR a SMS s Programem kamarádi zdarma.


Screenshoty z navigační aplikace Nokia Mapy 2.0

Články:

Nokia Mapy 2.0 nyní v plné verzi zdarma ke stažení
Vodafone: Program kamarádi na 3 měsíce bez poplatku


Úterý 27. května 2008: Nové Mivvy Music+

Mivvy představilo vylepšeného nástupce hudebního telefonu Mivvy Music. Nové Mivvy Music+ je jedinečný telefon taktéž se stylovým designem. Ve výbavě najdeme hudební přehrávač, FM rádio, Bluetooth, a potěší i 3,5 mm konektor Jack. Mivvy Music+ je velký stejně jako klasické MP3 přehrávače. Oproti svému předchůdci má telefon širší jazykovou podporu, vylepšený firmware, displej s lepší čitelností na přímém světle a v balení najdeme kartu microSD s kapacitou 512 MB. Dále jste se mohli přečíst, že Sony Ericsson chystá další představení nových modelů na veletrh CommunicAsia 2008, který se bude konat od 17. do 20. června 2008 v Singapuru. Podle informací bychom se mohli od švédsko-japonského výrobce dočkat až šesti nových telefonů.

Články:

Sony Ericsson představí telefony na veletrhu CommunicAsia
Nové Mivvy Music+ nabídne lepší O&hide;LED displej a kartu 512 MB
T-Mobile Rodina: neomezené volání v rámci rodiny
T-Mobile Tým: neomezené volání ve firmě


Středa 28. května 2008: Sony Ericsson P5 na demo tour videu

Ve středu jste si mohli prohlédnout dlouho očekávané demo tour video se Sony Ericssonem P5. Dále jste zveřejnili několik nových špionážních fotografií s údajným nástupcem Apple iPhonu, který by měl být představen již za pár týdnů. Telefon bude nabízen znovu ve variantě s vnitřní pamětí 8GB. Nově se objeví podpora sítí 3. generace (UMTS) či vestavěná GPS navigace.

Články:

Testujeme: Samsung F250 a U900 Soul
Blog: informace o Sony Ericssonu Paris P5
Nástupce Apple iPhonu na dalších špionážních fotografiích?


Čtvrtek 29. května 2008: Samsung L870

Samsung představil na summitu S60 v Barceloně nový chytrý vysouvák L870 s operačním systémem Symbian S60. Ve výbavě nalezneme hudební přehrávač, FM rádio s RDS, 3,2 Mpx fotoaparát, HSDPA nebo internetový prohlížeč Safari. Dále jsme psali o trojici brandovaných novinek, které pro T-Mobile připravil exkluzivně tchajwanský výrobce HTC. Jedná se o telefony MDA Compact IV, MDA Vario IV a T-Mobile Ameo 16GB.

Články:

Samsung L870: 3,2 Mpx, HS&hide;DPA a Symbian
T-Mobile nabídne vylepšenou trojici modelů od HTC


Pátek 30. května 2008: recenze Nokie 3120 classic

V pátek jsme vám přinesli recenzi Nokie 3120 classic. Jedná se o kompaktní mobilní telefon klasické konstrukce, který nabídne QVGA displej, hudební přehrávač, FM rádio, 2 Mpx fotoaparát s možností nahrávat CIF video, slot pro paměťové karty microSD, EDGE a také podporu 3G včetně videohovorů. V poslední pracovní den uplynulého týdne na mobilenetu vyplula na povrch dvojice nových telefonů - Nokia 7310 Supernova a Samsung SoulB.

Články:

Samsung SoulB: model U900 v klasické konstrukci
Nokia 3120 classic: levný všeuměl s 3&hide;G
Nová Nokia 7310 Supernova oficiálně odhalena


Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze