Nokia 6124 classic v červnu exkluzivně jen u Vodafonu

No vida, máme tady další Vodafone exkluzivku, pěknou, kompaktní a spolehlivou Nokii 6124. Telefon se vším všudy, symbol dokonalé vyváženosti. Jen se podívejte na ty zaoblené rohy, tak důvěrně známé a přesto stále elegantní.

Tisková zpráva 29. května 2008

No vida, máme tady další exkluzivní telefon od Vodafonu, pěknou, kompaktní a spolehlivou Nokii 6124 classic. Telefon se vším všudy, symbol dokonalé vyváženosti. Jen se podívejte na ty zaoblené rohy, tak důvěrně známé a přesto stále elegantní. Klasika je holt klasika.

Stejně střízlivé je i vnitřní vybavení telefonu. Žádné zběsilé výstřelky techniky, žádná komplikovaná vylepšení. Prostě perfektně fungující mechanismus. Prima 2 Mpx fotoaparát s bleskem a digitáním zoomem. Druhý objektiv pro videohry. Operační systém Symbian S60. Audio a video přehrávač pochopitelně, slot na paměťové microSD karty taktéž. Přístroj má rozměry 105 x 46 x 15,6 mm a váží 89 gramů, takže žádné vytahané kapsy a vyhřezlé kabelky. Všechno pěkně kompaktní a funkční. Bez jakékoli dotace pořídíte novou Nokii za 4 977 Kč, což je, přiznejme si, cena nadmíru příznivá.

TIP: Přečtete si naše podrobné preview Nokie 6124 classic

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze