T-music přináší koncert kapely Billy Talent

Další hudební hvězdu přiváží t-music do České republiky. V pondělí 23. června vystoupí v Praze stále populárnější kanadská formace BILLY TALENT. Na portále t-music je pro všechny zákazníky T-Mobile připravena od 23. května soutěž.

Koncert formace BILLY TALENT

Další hudební hvězdu přiváží t-music do České republiky. V pondělí 23. června vystoupí v Praze stále populárnější kanadská formace BILLY TALENT. Na portále t-music je pro všechny zákazníky T-Mobile připravena od 23. května soutěž, ve které se hraje o 50 lístků na koncert a dalších osm šťastlivců se navíc bude moci osobně setkat s kapelou.

T-music přináší koncert kapely Billy Talent

Billy Talent se po roce vrací do Prahy. Zatímco loni předskakovali My Chemical Romance, tentokrát se v holešovické Incheba Aréně (dříve Malá sportovní hala) představí jako hlavní hvězdy večera. Všichni zákazníci T-Mobile mohou díky t-music vyhrát lístky na koncert. Kdo zavítá na stránky www.t-music.cz/billytalent, může odpovědět na jednoduchou vědomostní otázku, která se týká kapely. Soutěžící si vybere jednu ze tří variant a tu pak jako SMS ve tvaru SOUTEZmezeraTALENTmezeraA (nebo B, nebo C) odešle na telefonní číslo 4616 (cena SMS je podle tarifu zákazníka). Čím více odpovědí účastníci zašlou, tím větší je jejich šance na výhru.

Hlavní cena je více než lákavá - každý z pětadvaceti správně odpovídajících obdrží dvě vstupenky. To ale není všechno - osmička nejšťastnějších se podívá nejen na koncert, ale tváří v tvář se setká se členy skupiny tzv. Meet&Greet. Soutěž trvá do 6. června a je určena jen pro zákazníky T-Mobile. Ještě než kanadská kapela dorazí do Prahy, mohou si její příznivci naplnit svůj mobil její hudební produkcí. V internetovém obchodě s digitální hudbou t-music PLAY! jsou připravena všechny alba skupiny, včetně největších hitů. Na t-zones jsou pak k dispozici vyzváněcí melodie a uvítací tóny.

Billy Talent, pro někoho možná překvapivě, spolu hrají již 15 let. Přestože sestavu tvoří podle oficiálně udávaného původu dva Poláci, jeden Ind a jeden frankofonní Kanaďan, a její členové se narodili v tak rozdílných místech jako Montreal či Velká Británie, cítí všichni jako skutečné domovské město Toronto, přesněji jeho předměstí Streetsville, kde v roce 1993 začali svou kariéru, ještě pod názvem "Pezz".

Už jako BILLY TALENT vydává skupina své první, eponymní album v roce 2001. V létě 2006 pak vyšel jeho následovník, nazvaný prostě "Billy Talent II". K dnešnímu dni již mnohonásobně platinové album přineslo několik veleúspěšných singlů ("Devil In A Midnight Mass", "Fallen Leaves", "Red Flag", "Surrender" a "This Suffering"), díky kterým kapela získala miliony nových příznivců po celém světě, včetně naší republiky.

V roli speciálních hostů Billy Talent se v Praze představí punkoví harcovníci ANTI-FLAG, kteří se v současné době řadí mezi nejznámější, ale zároveň i nejpracovitější spolky v punk-rockovém žánru. Jejich hlavní devizou je bezesporu hudební tvorba, založená na klasicky jednoduchých, ale opravdu silných strhujících punkových melodiích, výrazné baskytaře ale i na inteligentních angažovaných textech.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze