Mivvy uvádí limitovanou verzi mobilu Mivvy Music Óčko

Nejmenší hudební telefon se objevil na pultech v limitované edici ve spolupráci s televizí Óčko. Oproti základní verzi balení navíc obsahuje 1GB paměťovou kartu doplněnou originálními nahrávkami populárních českých a slovenských hudebníků.

Společnost mivvy a.s., výrobce stejnojmenných mobilních telefonů, UMPC a dalších přenosných elektronických zařízení, dnes oznámila uvedení mobilního telefonu mivvy music ve speciální limitované sérii, která nabízí všem hudebním fanouškům další benefit navíc. Ve spolupráci s hudební televizí ÓČKO tak mohou zákazníci získat nejen naprosto originální mobilní telefon, ale navíc i 1GB paměťovou kartu, která je naplněna nejlepšími hudebními skladbami z udílení RGM Hudebních cen Óčka. Obsahuje mimo jiné hity Za tebou a Spomaľ slovenské skupiny PEHA, písně Anděl perutí mách a Vidím vedle sebe tebe od Petra Bendeho či další hudbu skupin Tina, Sunset BLVD. a dalších.

TIP: Přečtěte si naši recenzi miniaturního telefonu Mivvy Music

„Spojení typicky hudebního telefonu, jako je mivvy music, a hudební televize Óčko je atraktivní novinkou.“ řekl Miroslav Jura, marketingový ředitel společnosti mivvy. „Vycházíme maximálně vstříc zákazníkům – 1GB paměťovou kartu plnou originální hudby mohou v limitované edici telefonu získat za stále stejnou doporučenou koncovou cenu.“

Nejmenší hudební telefon na světě se chlubí rozměry 90 x 35 x 17,8 mm a hmotností pouhých 64g. Což je zhruba velikost běžného zapalovače. V zrcadlovém krytu je zcela zapuštěn kontrastní OLED displej. Pokud není aktivní, splyne s okolním povrchem a vytvoří tak jednolitou odrazovou plochu. Mivvy music je do detailu stylový telefon. Vyniká funkcemi pro přehrávání hudby ve formátu MP3, MF rádiem a díky podpoře Bluetooth profilu A2DP připojíte i bezdrátová stereo sluchátka.

Mivvy music Óčko limited je u autorizovaných distributorů k dostání už dnes za doporučenou koncovou cenu 2 989 Kč. Zákazníci ho tak najdou ve více než 200 partnerských obchodních místech v sítích SO EASY, SPACE a 3A.CZ. Další informace o společnosti a produktech mivvy jsou k dispozici na stránkách www.mivvy.eu.

zdroj: tisková zpráva Mivvy

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze