T-Mobile rozšiřuje roamingový EU tarif o 3 země

Počet zemí, z nichž mohou zákazníci T-Mobilu volat za výhodné "evropské" ceny, se zvyšuje na celkových devětadvacet. Od 1. 2. 2008 je možno roamingový EU tarif využít nově také v Norsku, Lichtenštejnsku a na Islandu.

Počet zemí, z nichž mohou zákazníci T-Mobilu volat za výhodné "evropské" ceny, se zvyšuje na celkových devětadvacet. Od 1. 2. 2008 je možno roamingový EU tarif využít nově také v Norsku, Lichtenštejnsku a na Islandu.TISKOVÁ ZPRÁVA

T-Mobile rozšiřuje roamingový EU tarif o 3 země

Se zvýhodněním EU stojí minuta odchozího hovoru ze zahraničí 16,54 Kč vč. DPH, minuta příchozího volání přijde na 8,09 Kč vč. DPH. Nízké ceny zbavují zákazníky T-Mobile obav z volání ze zahraničí - například u tarifních zákazníků se průměrná délka hovoru zvýšila o 32% a počet provolaných minut v roamingu vzrostl o 37%. Možnosti nejvýhodnějšího volání v zahraničí v současné době využívá téměř 1,5 milionu zákazníků společnosti T-Mobile.

Roamingové zvýhodnění EU si mohou tarifní zákazníci T-Mobile aktivovat od loňského srpna, majitelům Twist karet byl tento nejvýhodnější roamingový tarif nastaven automaticky. Zvýhodnění EU snižuje ceny volání uskutečněné v rámci 29 států Evropské unie. Za minutu odchozího hovoru zákazník zaplatí 16,54 Kč vč. DPH, minuta příchozího volání přijde na 8,09 Kč vč. DPH. Ceny ostatních roamingových služeb (SMS, MMS, datové přenosy, hovory mimo EU) jsou účtovány sazbami základního roamingového ceníku (Happy roaming).

Vedle zvýhodnění EU zůstává v nabídce T-Mobile velmi populární tarifní zvýhodnění Cestovatel, jehož výhod v současné době využívá přibližně 135 tisíc zákazníků T-Mobile. Cestovatel vyniká nízkými cenami všech služeb, tedy nejen volání, ale i SMS a datových přenosů. Navíc je bezkonkurenční při delších hovorech, a osvědčí se hlavně v Chorvatsku, oblíbené to prázdninové destinaci, jež není členským státem Unie.

Zákazníci růžového operátora T-Mobile mohou volat ve 400 sítích 167 zemí celého světa. Nejoblíbenějšími destinacemi zůstávají Německo, Slovensko, Rakousko, Itálie, Chorvatsko, Francie, Velká Británie a Polsko.

Zvýhodnění EU: aktivace a ceny

Klienti mající paušál si mohou zvýhodnění EU objednat pomocí SMS ve tvaru ROA A EU, kterou odešlou na telefonní číslo 4603. O aktivaci služby je zákazník informován textovou zprávou. Majitelům Twist karet jsou hovory v rámci Unie účtovány od 1. srpna automaticky stejnou cenou.

T-Mobile rozšiřuje roamingový EU tarif o 3 země

Poznámka: Nabídku EU nelze kombinovat s dalšími roamingovými zvýhodněními, například s Cestovatelem.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze