Vodafone přináší sněhové zpravodajství v mobilu zdarma

Všichni zákazníci Vodafonu mohou první čtyři měsíce roku 2008 využívat sněhové zpravodajství v mobilu zcela zdarma. Na portálu Vodafone live! jsou k dispozici aktuální kompletní informace ze všech hlavních českých zimních středisek.

Tisková zpráva 8. ledna 2008

Všichni zákazníci Vodafonu mohou první čtyři měsíce roku 2008 využívat sněhové zpravodajství v mobilu zcela zdarma. Na portálu Vodafone live! jsou k dispozici aktuální kompletní informace ze všech hlavních českých zimních středisek. Vodafone pro sněhové zpravodajství využívá data od společnosti Sitour.

Vodafone přináší sněhové zpravodajství v mobilu zdarma

Sněhové zpravodajství je dostupné přímo z hlavní stránky Vodafone live! Odkaz na něj je v horní části stránky, hned pod hlavními zprávami. Veškeré informace o sněhovém zpravodajství jsou pro každé zimní středisko přehledně rozděleny do šesti sekcí – všeobecné Info, Sjezdovky, Vleky, Tratě, Kontakty a Sport. Kompletní textové informace doplňují pravidelně aktualizované záznamy z kamer instalovaných přímo ve střediscích.

„Zákazníci za pár vteřin kdykoli přímo ze svého mobilu získají informaci o aktuálním počasí, výšce nového i staršího sněhu či provozní době vleků v konkrétním středisku. U každého vleku i sjezdovky je uvedena jejich délka i zda jsou právě v provozu nebo dočasně zavřené. Na stránkách jsou také důležité kontakty na půjčovny sportovního náčiní, lyžařské školy, bazény a jiná sportovní zařízení. Nechybí ani praktické kontakty na horskou službu či lékaře,“ říká Michael Barták, který má projekt ve Vodafonu na starost.

Sněhové zpravodajství na Vodafone live! pokrývá šestnáct velkých zimních regionů. Konkrétně to jsou v abecedním pořadí: Beskydy, Chřiby, Javorníky, Jeseníky, Jestřebí hory, Jizerské hory, Králický Sněžník, Krkonoše, Krušné hory, Lužické hory, Oderské vrchy, Orlické hory, Slavkovský les, Smrčiny, Šumava a Vysočina.

Na Vodafone live! je kromě sněhového speciálu z České republiky i mnoho dalších praktických informací pro zimní sezónu, například počasí a aktuální výška sněhu v zahraničních střediscích. Převážná většina zákazníků Vodafonu se na něj dostane ze svých telefonů stisknutím tlačítka Vodafone live! přímo na klávesnici nebo z hlavní nabídky v mobilu. Na některých telefonech zakoupených mimo prodejny Vodafonu je třeba Vodafone live! nastavit. S tím zákazníkům pomohou buď operátoři na zákaznické lince nebo přímo zaměstnanci v prodejnách Vodafone.

Více informaci najdete na live.vodafone.cz

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze