Sony Ericsson K770i v redakci: video a první dojmy

1

TESTUJEME: Do redakce nám dorazila dvojice zbrusu nových Sony Ericssonů. Kromě Cyber-shot modelu K770i s 3,2 Mpx fotoaparátem testujeme také elegantní jednoduché véčko s označením Z250i. Prohlédněte si novinky na videu! 2x VIDEO

V diskuzi pod článkem (nebo přímo na naše emaily v sekci kontakty) můžete pokládat dotazy ohledně právě testovaných telefonů. Zajímá vás jak se chová ta či která funkce? Chcete se dozvědět, zda si telefon poradí s určitým typem souborů, zda obsahuje určitou aplikaci nebo jen jaká je výdrž baterie při určité činnosti? Stačí se zeptat a rádi odpověď zařadíme do recenzí. Ještě lépe vám tak budeme moci poradit s výběrem vašeho nového telefonu.

TIP: přečtěte si naše dřívější recenze nejnovějších telefonů

Uvedené telefony máme v redakci a právě je pro vás testujeme. Pokud vás cokoliv zajímá, zeptejte se.

Sony Ericsson K770i

Novinka s elegantním vzhledem nepřekvapí funkcemi, které jsme mohli poprvé obdivovat již u předchozích modelů. Zaujme spíše napěchováním všech funkcí, které známe z K810i, do velmi kompaktního těla. Na první pohled byste neřekli, že se jedná v podstatě o dvojče modelu T650i. Shodný je celý vnitřek telefonu i jeho rám. Odlišují se pouze kryty. Telefon je o něco tlustší, než T650i, a to hlavně kvůli lepšímu fotoaparátu a praktické posuvné krytce.

Po jejím odsunutí se aktivuje fotoaparát a modře se rozzáří pruh na zadní straně. Fotografie jsou poměrně kvalitní, níže přikládáme několik příkladů. Podrobněji se fotoaparátu budeme věnovat v recenzi. Pochválit musím kvalitní klávesnici, výtka však bude směrovat k jinak kvalitnímu displeji, který ale mohl mít mnohem větší uhlopříčku. 1,9 palce není nijak oslnivá hodnota. Zklamáním je také natáčení videa pouze v rozlišení 176 x 144 bodů nebo absence EDGE. Funkčně je telefon naprosto shodný například s modelem K810i, oproti kterému postrádá jen xenonový blesk.


Ukázkové fotografie z 3,2 Mpx fotoaparátu Sony Ericssonu K770i



VIDEO s popisem: Sony Ericsson K770i: pohled ze všech stran, design, konstrukce

Sony Ericsson Z250i

Elegantní malé véčko vajíčkovitého tvaru, které je vhodné pro nenáročné uživatele. Díky designu osloví hlavně ženy. Výbava je pouze základní a zahrnuje pasivní vnitřní displej, 10 MB paměti, GPRS nebo infraport. Zaujmou 4 vnější ikony, signalizující poměrně silným světlem zmeškané hovory či nové události.

Pochválit musím poměrně kvalitní, i když plastovou, konstrukci a také pohodlnou klávesnici s velkými tlačítky. Zamrzí však poměrně nekvalitní pasivní displej, který mění při natočení výrazně barvy a je obtížné jej číst na slunci. Další plusy a mínusy se dočtete v již připravované recenzi.



VIDEO s popisem: Sony Ericsson Z250i: pohled ze všech stran, design, konstrukce

TIP: přečtěte si naše dřívější recenze nejnovějších telefonů

Uvedené telefony máme v redakci a právě je pro vás testujeme. Pokud vás cokoliv zajímá, zeptejte se.

Diskuze ke článku
Ja
Dobry den! Mne by zajimalo, zda-li tento Sony Ericsson K770i napise dobu vyzvaneni pri neprijatem hovoru. Abych zjistil, zda-li mne nekdo jen prozvonil nebo mi opravdu volal. Muj Siemens to umi, ale bratruv k750i uz ne. No a taky mne zajima, zda-li je mozno k tlacitkum privolit jakoukoli aplikaci. Tak, jak to umi napr. Siemens. Take mne zajima snizeni jasu displeje. Siemens to umi na 10% a v noci je to supr, vubec nezari a neboli z nej oci. K750i to umi jen na 50% a stejne porad strasne zari... No a konecne take to, zda-li je mozno na displeji odstranit logo operatora. Opet tak, jak to dokaze Siemens. Vecna skoda, ze Siemens zkrachoval :-( Byly to k uzivatelum velice vstricne telefony... Dekuji redakci a vsem za odpovedi! Nashledanou!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze