Stáhnutím vánočního přání přispějete na charitativní projekt

Vodafone spouští vánoční speciál na portálu Vodafone live!, z kterého si zákazníci můžou kromě vánočních tapet a vyzvánění stáhnout též "speciální charitativní vánoční přání" a přispět tak na projekt Navigačního centra pro nevidomé Nadace Vodafone.

Vodafone spouští vánoční speciál na portálu Vodafone live!, z kterého si zákazníci můžou kromě vánočních tapet a vyzvánění stáhnout též „speciální charitativní vánoční přání“ a přispět tak na projekt Navigačního centra pro nevidomé Nadace Vodafone.

Stáhnutím vánočního přání přispějete na charitativní projekt

„Stáhnutím vánočního přání zákazníci přispějí na inovační projekt Navigačního centra pro nevidomé, který realizuje Sdružená organizace nevidomých a slabozrakých, částkou 22 Kč“, říká Inga Kaškelyte, ředitelka Nadace Vodafone.

Zákazníci zaplatí za charitativní vánoční přání 30,- Kč. Charitativní přání pak mohou, jako jediné z vánočního speciálu, přeposlat dál svým blízkým za standardní cenu MMS zprávy.

Další vánoční obsah na portálu Vodafone live!:

  • Vánoční soutěž - soutěž probíhá v období od 3.12.2007 do 8.1.2008. Zákazník má za úkol odpovědět na tři jednoduché otázky. Výherci soutěže získají mobilní telefon Sony Ericsson V640i (1. cena), Nokia 6234 (2. a 3. cena) nebo plyšovou ovečku.
  • Tapety s ovečkami a tradiční vánoční tapety - zákazníci si můžou stáhnout ovečky z reklam Vodafonu nebo tradiční vánoční obrázky do svého mobilu.
  • Vánoční vyzvánění - například melodie Christmas is all around z reklamy Vodafonu.
  • Informace o Velké vánoční soutěži - v této sekci získají zákazníci veškeré informace o tom, jak se zúčastnit Velké vánoční soutěže o Mini Coopery a další ceny v celkové hodnotě 15 miliónů Kč.
  • Informace o Vánoční nabídce Vodafonu - zákazníkům, kteří chtějí zjistit detailní informace o letošní vánoční nabídce Vodafonu je určena tato sekce.


Screenshot ze stránek live.vodafone.cz

Brouzdání na portálu Vodafone live! a náhledy jeho obsahu jsou zcela zdarma.

TIP: Více informací na live.vodafone.cz.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze