Nokia Nseries PC Suite 2.0 beta ke stažení!

1

Na webu Nokia Beta Labs se objevila betaverze Nokia Nseries PC Suite. Prozatím betaverze nese označení 2.0 a přináší několik novinek oproti stávající verzi 1.5. Nseries PC Suite je speciální edicí klasického PC Suite pro telefony Nseries.

Na webu Nokia Beta Labs se objevila betaverze Nokia Nseries PC Suite. Prozatím nefinální produkt nese označení 2.0 a přináší několik novinek oproti stávající verzi 1.5. Jen připomeňme, že Nseries PC Suite je speciální edicí klasického PC Suite, která funguje pouze s chytrými telefony Nokie S60 z řady Nseries. Možná (ale nikoliv zaručená) je funkčnost i s telefony E-series a dalšími Nokiemi s operačním systémem Symbian S60 3rd Edition.

Instalační soubor nové verze je neobvykle velký (přes 300 MB), protože je nutné stáhnout celý image CD zabalený v zipu. Novou Nokia Nseries PC Suite 2.0 Beta můžete stahovat ze stránek Nokia Beta Labs zde.

Aktualizováno

Nokia se rozhodla betaverzi nového balíčku PC Suite stáhnout a na stránkách se již nenalézá. Nokia se rozhodla betaverzi ještě vyladit předtím, než ji vypustí na veřejnost. Budeme vás informovat, až ji opět bude možno stáhnout. Prozatím si můžete alespoň projít a stáhnout jiné zajímavé betaverze produktů od Nokie na této stránce. Za upozornění na nefunkčnost stahování děkujeme čtenáři "roberts" v diskuzi.