Nové reklamy Vodafonu: Čtvrtníčka vystřídal vzpěrač

Vodafone od 1.8 nabízí inovované kreditní tarify Nabito. Dočkali jsme se změny názvů, snížení paušálu i zlevnění minutových sazeb za volání u všech kreditních tarifů. V souvislosti s novými tarify jsme se dočkali také nové reklamní kampaně Vodafonu.

Vodafone od 1.8 nabízí inovované kreditní tarify Nabito. Dočkali jsme se změny názvů, snížení paušálu i zlevnění minutových sazeb za volání u všech kreditních tarifů. Podrobně o změnách Vodafone upravuje tarify Nabito a snižuje ceny.

V souvislosti s novými tarify jsme se dočkali také nové reklamní kampaně Vodafonu. Po více než půl roce se Vodafone rozloučil s hlavním protagonistou jeho reklam Petrem Čvrtníčkem a jeho one man show. Podle marketingového oddělení Vodafonu bylo reklam s Čtvrtníčkem už příliš a hrozilo, že jimi budou diváci již přesyceni. Nové spoty jsou se zcela jinou tématikou, konkrétně ze sportovního prostředí.

Nové reklamy Vodafonu: Čtvrtníčka vystřídal vzpěrač Nové reklamy Vodafonu: Čtvrtníčka vystřídal vzpěrač Nové reklamy Vodafonu: Čtvrtníčka vystřídal vzpěrač

Nové reklamní spoty si můžete prohlédnout na webu Nabitých tarifů. Kromě vzpěrače se v televizi objeví také spot z prostředí cyklokrosu.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze