Dobíjení O2 karet i v bankomatech ČSOB a Poštovní spořitelny

2

Společnost Telefónica O2 Czech Republic, a. s. rozšiřuje síť bankomatů pro dobíjení předplacených O2 karet. Od 1. srpna 2007 mají všichni zákazníci možnost dobít si kredit nově také ve více než 600 bankomatech ČSOB a Poštovní spořitelny.

Tisková zpráva

Společnost Telefónica O2 Czech Republic, a. s. rozšiřuje síť bankomatů pro dobíjení předplacených O2 karet. Od 1. srpna 2007 mají všichni zákazníci možnost dobít si kredit nově také ve více než 600 bankomatech ČSOB a Poštovní spořitelny. Navíc ti, kteří si kdykoliv v době od 1. srpna 2007 do 30. září 2007 dobijí na bankomatech ČSOB a Poštovní spořitelny svůj kredit, dostanou jako bonus 10 % z dobíjené částky.

Dobíjení přes bankomaty je jedním ze snadných a dostupných způsobů získání kreditu na O2 kartě. Všechny nabízené sítě bankomatů umožňují zákazníkům podle podmínek banky a v závislosti na limitu jejich platební karty načerpat kredit jak v předvolených částkách 200, 300, 500 a 900 korun, tak v jakékoliv částce v rozmezí 200 - 9 999 Kč. Kromě nově nabízených terminálů ČSOB a Poštovní spořitelny mají dnes zákazníci možnost dobíjet O2 předplacené karty také přes bankomaty České spořitelny, Komerční banky a v síti bankomatů Euronet. Dobití kreditu není operátorem nijak zpoplatněno, a to ani v případě, že zákazník použije k dobití kreditu v bankomatu kartu jiné banky.

V současné době se přes bankomaty realizuje téměř 8 % všech dobíjecích transakcí. Rozšíření dobíjecí sítě o terminály ČSOB a Poštovní spořitelny na celkových bezmála 2500 bankomatů významně přispěje k lepší dostupnosti tohoto způsobu dobíjení pro zákazníky O2.

Více informací na http://www.cz.o2.com/dobijeni