JOJO mobil - Další koncept telefonu budoucnosti

Pojďte se s námi společně podívat na velmi zajímavý koncept telefonu. Navrhl jej americký designér Shaik Ridzwan. Jedná se o mobil ve tvaru joja. Jistě se mnou nakonec budete souhlasit, že tento telefon je i zároveň velmi praktický. Z jakého hlediska?

Určitě všichni znáte takovou malou kulatou věc, které se říká jojo. Americký designér Shaik Ridzwan šel dál a pokusil se navrhnout hned mobilní telefon, připomínající tradiční jojo. Podle mého názoru se mu to povedlo nad očekávání dobře. Na tomto konceptu totiž přibyla jistá praktičnost, která by v budoucnu mohla oslovit mnoho lidí. Jde o to, že je možné obtočit sluchátka okolo telefonu stejně, jako je tomu u joja. Proto už nezažijete potíže s tím, kam a jak dát sluchátka, aby se jemné drátky nezašmodrchaly. Zároveň je ale najdete vždy u telefonu.

Má to ale ještě jednu výhodu. Pokud budete nervózní a nebo nebudete mít zrovna co na práci, můžete tento telefon použít i jako klasické jojo. O zábavu pak bude zcela jistě postaráno.


Koncept telefonu budoucnosti - YOYO mobil

Tip: Pokud budete chtít navštívit i další návrhy z dílen designéra Shaika Ridzwana, pak je najdete na stránkách www.coroflot.com.

zdroj: www.esato.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze