Opera Mini Dimensions: otestujte novou verzi prohlížeče

2

Opera chystá novou verzi svého prohlížeče Opera Mini, který se stal v minulém roce nejoblíbenějším prohlížečem pro mobilní telefony.Nová verze, nesoucí prozatímní kódové označení Dimensions, bude hotová během několika měsíců.

Opera chystá novou verzi svého prohlížeče Opera Mini, který se stal v minulém roce nejoblíbenějším prohlížečem pro mobilní telefony. Program si můžete stáhnout z adresy www.operamini.com/ a nainstalovat na každý telefon s barevným displejem, podporující technologii JAVA. Nejvíce uživatelů Opery Mini se nachází v Rusku, USA a Číně. Celkem si skrze Operu Mini prohlédli uživatelé přes 5,2 miliardy stránek.

Nová verze, nesoucí prozatímní kódové označení Dimensions, bude hotová během několika měsíců. Kromě opětovného zrychlení se proslýchá, že bude nabízet celoobrazovkový režim na šířku, nové možnosti blogování a pokročilejší RSS čtečku. Oficiálně však ze strany výrobce nic prozatím oznámeno nebylo.

Opera nyní umožnila registraci na stránkách www.operamini.com/beta. Na vámi uvedený email vám po dokončení bateverze dorazí odkaz ke stažení. Na základě vašich zkušeností potom budete moci vyplnit formulář a předat tak programátorům váš názor na novou verzi Opery Mini.

Diskuze ke článku
Kykyky
Dobrý den, máte s oterou mini s v4.2. Já sem si ji stáhl včera večer do mobilu, a kddyž chci jít na nějakou stránku, tak se mi tam napíše
CHYBA, nedostatek paměti, čím to je? Ale s pamětí v mobilu to nemá nic společného. Myslím
Martin Pultzner
Dobrý den,

opravdu to může být vina telefonu. Pokud používáte starší nebo levnější model, může mít výrazně omezenou paměť pro práci s JAVA aplikacemi (paměť odlišnou od té, která je používána k ukládání obrázků a dalších souborů).

Doporučuji stáhnout verzi Opera Mini s menšími nároky, určenou pro váš telefon

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze