EXKLUZIVNĚ: nové Motoroly z Barcelony na videu

Motorola včera uspořádala netradiční workshop, kde jsme si mohli podrobně prohlédnout a vyzkoušet všechny novinky, představené na 3GSM kongresu v Barceloně. Na zítra připravujeme podrobné první dojmy a živé fotografie, již dnes vám ale nabízíme malou ochutnávku v podobě videí všech nových telefonů z workshopu. 7x VIDEO

Zítra vám přineseme podrobné první dojmy z používání všech nových telefonů, doplněné o živé fotografie, ceny a data uvedení na trh. Již nyní si však můžete prohlédnout 7 videí novinek americké Motoroly. Omluvte prosím nižší kvalitu některých videí, v místnosti bylo velmi málo světla.

Kliknutím na název telefonu či odkaz pod ním zobrazíte podrobné preview telefonu s oficiálními fotografiemi, technickými údaji a popisem.

Motorola RIZR Z8

Nejzajímavější novinkou byl bezpochyby model RIZR Z8. Vysouvací telefon se zvláštním banánovitým vysouvacím mechanismem zaujme také operačním systémem Symbian s prostředím UIQ. Nechybí ani špičková výbava zahrnující 2 Mpx fotoaparát. paměťové karty, 3G a HSDPA. Přestože se jednalo o raný prototyp, zanechal na nás velmi pozitivní dojem.

preview zde

Motorola ROKR Z6

Tento telefon byl původně v Barceloně představen pod názvem RIZR Z6. Na tiskové konferenci nám však bylo oznámeno, že se jej Motorola rozhodla přejmenovat na ROKR Z6, jehož jméno mají uživatelé spojené s hudebními telefony výrobce. Podle dalších informací budou k tomuto blyštivému slideru přibaleny stereo Bluetooth sluchátka a také paměťová karta s kapacitou buď 512MB nebo 1GB. Zajímavostí je také zcela nový operační systém postavený na Linuxu. Prostředí je líbivější a logičtější. Celková struktura však vychází z tradičního systému starších a současných Motorol.

preview zde

Motorola KRZR K3

Nástupce současného modrého modelu KRZR K1. Zatímco minulý rok byl podle zástupců Motoroly ve znamení námořnické modré, letošek bude patřit blyštícím se stříbrným a jiným odstínům. Znát je to také na novinkách, neboť i "krejzr" K3 se převlékl do velmi lesklého stříbrného kabátku. Rozměry zůstaly zachovány, velkou změnou jsou však použité displeje, které jsou mnohem kvalitnější Kromě nich jsme si pochvalovali i přítomnost sítí 3.generace včetně videohovorů a HSDPA. Konečně jsme se dočkali také plnohodnotného hudebního přehrávače.

preview zde

Motorola SLVR L9

Nástupce současného modelu SLVR L7 je o něco tlustší a větší, výbavu má však podstatně vylepšenou. Nechybí paměťové karty, které využije hudební přehrávač i 2 Mpx fotoaparát. Novinkou je FM rádio s RDS, jehož ovládání na nás neudělalo valný dojem. Deisplej má průměrné rozlišení 176 x 220 bodů, je však poměrně kvalitní. Nové prostředí na Linuxu se bohužel nekoná, spokojit se tak musíme se "starým" prostředím z dílen Motoroly.

preview zde

Motorola Q q9

Motorola Q q9 bude po delší době další Američan s operačním systémem Windows Mobile, který bude prodáván v ČR. Potěší hlavně nová verze WM 6.0 Standard s českým prostředím. Nechybí naležato položený displej ani QWERTY klávesnice. Motorolu Q q9 můžeme označit za přímého konkurenta Nokie E61i.

preview zde

První dojmy, živé fotografie a více informací vám přineseme v zítřejším článku.

BONUS: Motorola MOTOFONE F3

Na workshopu nechyběl ani Motofone F3, který se již prodává za cenu kolem 1300 Kč včetně DPH.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze